Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tuunattu rahi ja jalkapallomatsi

Yhteen aikaan kirppiksillä näkyi usein näitä pyöreitä, kannellisia raheja, joissa mummelit mm. neulomuksiaan säilyttivät. Minäkin ostin yhden ja tuossahan se odotteli tuunaamista nurkassa sittemmin.

Nyt sain sen viimein laitettua kuntoon. verhoilukangas on jotain tuollaista säämiskämäistä, miksiköhön sitä oikeesti kutsutaan... Väri on tuollainen kaakaon sävy. Kiinnitin kankaan nitojalla. Päälle laitoin napin, jonka paikallinen kangaskauppias Masa päällysti samalla kankaalla. Se on piste iin päälle, vai mitä?

Siinä rahi nyt nököttää, eikä siitä hassumpi tullutkaan!
 
Illalla menimme vielä pojanpoikamme Topiaksen jalkapallomatsia katsomaan. Pikkumies on tänä keväänä vasta aloittanut jalkapallon pelaamisen, joten jännää se on molemmille, katsojille ja pelaajallekin. Isänsä oli pojan sinne peleihin vienyt, muttei ehtinyt jäädä katsomaan, joten isovanhemmat tuurasivat sitten katsomossa ja kuljettivat pojan kotiin matsin jälkeen. Kivaa oli taas! Iloinen meininki, ei liian vakavaa pelaamista, niin kaikilla on kivaa.

Siellä se meidän poikanen pelaa, punaisissa sukissaan!
 
Huomenna meitä suuntaa 16 iloista naisihmista porukalla Tallinnaan päiväretkelle! Luvassa on mukavaa seuraa, shoppailua (?) ja hyvää ruokaa! Mukavaa tiistai-iltaa ja keskiviikkoa kaikille!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!