Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kivan päivän ilta

Meillä oli tänään oikeasti kiva päivä! No, jaa kissa ei ehkä ole samaa mieltä, sillä se juoksi maha maata viistäen karkuun pikkuprinsessaa, joka kirkuen juoksi innolla perässä... Maija-neiti haettiin aamupäivällä mummulaan hoitoon ja saman tien haettiin myös enonsa tänne meille viettämään vapaata hellepäivää. Kävimme matkalla kaupassa, josta tuo ensimmäinen kuva onkin napattu.

Autokärryillä ajo vaatii keskittymistä...
 
Päivän aikana touhuttiin pihalla, sisällä, pihalla ja taas sisällä... Ei muuten nukuttu silmänräpäystäkään päiväunia, vaikka mummu olis ehkä ollut unien tarpeessakin. Maija keksii ihmeesti puuhaa, johon hän velvoittaa meidät aikuiset osallistumaan, ilman mitään vastaväitteitä. Pappa oli päivän töissä, joten nyt se oli siis mummun ja enon hommaa, tämän neidin perässä juokseminen ja varoitteleminen kaikesta mahdollisesta... "Ei sinne, älä koske siihen...!" Tehokkainta on sanoa yksinkertaisesti "Se on papan!" Silloin Maija ei koske.
 


Pihapuuhia lähes 30 asteen helteessä
 
Sisäleikkiä munakennon ja pallojen kanssa
 
Paavolle tais ottaa koville...
 
Ehkä ensi yönä uni maittaa, mummulle, Maijalle ja Paavolle ainakin. Nyt neiti on äitinsä kanssa jo kotona, joten meidän vapaa kissan kanssa on alkanut.
 
 
 
 
 

7 kommenttia:

 1. Meidän kissan lemppari asento nukkuissa on sama kuin Paavolla kuvassa. Lasten liikkeet ovat niin äkkinäisiä. Sohvanalla meidänkin katti lymyilee kun on pikkuväkeä talossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo on jo tosi paljon edistynyt, eikä pelkää enää ihan kauheesti. Ääntä se kauhistuu vaan ja sille päälle sattuessaan säikkyykin kaikkea. Pusuja ja halauksia tuo pikkuneiti vaan sille jakelis, kun pääsis tarpeeksi liki.

   Poista
 2. Mun oli pakko tulla kattomaan, kun olit kertonut niin ihanista lomasuunnitelmista :) Aikoinaan tahdoin opettajaksi juuri noiden pitkien lomien takia. Jostain syystä en sinne hakenut ja vielä tänäpäivänäkin harmittelen asiaa :(

  VastaaPoista
 3. Ihanan pikkuprinsessan kanssa päivä kului varmasti kuin siivillä! Touhukkaat kesäkuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä on vaikea saada neidistä kuvia, kun vaan niskatukka heilahtaa, kun tyttö on jo tiessään...

   Poista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!