Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kuuma keskiviikko - mummun hikinen päivä

Mummuna olo on kyllä ihan parasta! Aamupäivästä jo menin tänään tyttären luo lapsenvahtihommiin. Tyttären lääkärikäynnin ajaksi menimme pikkuneidin kanssa puistoon, ihan siihen terveyskeskusta vastapäätä. Oi sitä pikkuihmisen riemua, kun puistosta löytyikin uusia kivoja leikkivälineitä ja jopa sellaisia kooltaan, että alle kaksivuotiaskin uskalsi niissä kiipeillä ja touhuilla. No, uskaltaahan tuo isommissakin, mutta aikuisia hirvittää, joten yleensä neiti ei itsekseen niihin pääse.  Paljon oli myös muita suunnilleen samanikäisiä pikkuisia äiteineen. Taisin muuten ollakin ainoa mummu siellä... Tunnin verran siinä touhusimme, ja äitikin palasi lääkäristä leikkiin mukaan.Kävimme sitten Willassa ostoksilla. Tai no, tytär kävi, me vaan pikkuneidin kanssa katselimme.... Neiti tosiaan käyttikin tilaisuutta hyväkseen, tutkiskeli ja nappasi milloin minkäkin tuotteen käsiinsä. Koko ajan sain huomautella, että "ei oteta, katotaan vaan..." Äitinsä ostikin paljon kaikkea tarpeellista, useammastakin kaupasta. Sittenhän meillä kaikilla olikin jo vähän nälkä.

Menimme pizzalle, sopivasti lounasaikaan. Maija-pikkuinen söi pizzasta leikattuja reunoja,(lapsiparka!) kuten enonsakin pienenä. Maitoa hän oppikin juomaan pillillä, mikä on kiva helpotus kesäreissuilla, kun  pillillä on helppo juottaa lasta siististi! Kivan päivän jälkeen vein  vielä pikkuihmisen äiteineen kotiin. Kaikki taisimme olla päiväunien tarpeessa sen jälkeen.

Unieni aikana olikin ilmeisen rankka sadekuuro tullut, kastellen narulla kuivumassa olleet pyykit! No, annettakoon se anteeksi, niin vähäistä tuo sade on täällä päin nyt ollutkin! Nyt jos vielä jaksaisin, menisin pakkaamaan vanhasta työpaikasta tavarani, jotta huominen muutto onnistuu vaivatta. Huh, hellettä, sanon minä! Sateen jälkeen ilma on kenties hiukan raikkaampaa, mutta lämpöä piisaa vieläkin!

2 kommenttia:

  1. Ihana pikkuinen siellä kuvassa! Meillä kans mummot on aivan onnessaan, touhuavat ja hemmottelevat lapsia :) Mukavaa ja lämmintä kesää <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!