Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

perjantai 7. kesäkuuta 2013

Perjantain perusmeininkiä

Tänään saimme täälläkin Suomen kolkassa ukkosen tuoman kunnon sadekuuron ja illaksi vielä toisenkin! Piha on siis hyvin kasteltu nyt. Samoin narulla roikkuvat pyykit ja lankomiehen pesemät matot myös. No, niistä ei niin väliä, kun ovat kyllä niin surkeasti pesty, että hän joutuu ne uudelleen pesemään. Painepesuria halusi lainata ja tuli meille pesemään mattonsa. Ei kuitenkaan hallinnut tekniikkaa ja karsean laikullinen lopputulos onkin roikkunut jo viikon pihalla...

Sain kuin sainkin siivottua tänään! Päänsärky yltyi sen verran kovaksi, että päätin perua kahvilatreffit ystävättären kanssa ja ottaa pienet unet. Ukkonen sitten herätti ja niinpä jatkoinkin siivoushommia.

Huomenna mummulaan saapuu ihan oikea rinsessa, Maikkuli nimeltään! Mummun ja papan silmäterä, kullanmuru ja pikkuinen ihme! Saamme tyttösen yökylään pitkästä aikaa!  On kivaa, kun täällä Maikkuli varmaan tapaa myös enot ja serkutkin toivottavasti!

Eilen siirsin viimeisetkin tavarat vanhalta työpaikalta uuteen! Rankka urakka kesähelteellä, mutt onneksi se on nyt hoidettu! Nyt olenkin illalla rentona sohvalla nautiskellut blogienne lukemisesta, toisella silmällä seurailin  Splashia telkkarista ja samalla nautin mansikoita ja rahkaa! Nyt ihanaa perjantai-iltaa ja mukavaa viikonloppua teille, ihanat lukijani!


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!