Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

perjantai 16. marraskuuta 2012

Arvonnan aika alkaa nyt!

"Arvontalaulu kaikaa, on arvonnan aika...", lauloivat Sorin poliisit Kummelissa joskus vuosia sitten. Nyt se aika siis tuli viimeinkin! 40 lukijan raja on rikottu ja sivun katselumääräkin on kivasti kasvanut! Kiitos siitä kuuluu teille, rakkaat, ihanat lukijat!

Arvon yhden palkinnon, johon kuuluu suloinen Dayn kuumavesipullo (Sweet Dreams-tekstillä), kaksi keittiöpyyhettä, peltinen talolyhty ja piparkakkumuotti. Lisäpalkintoja on luvassa parikin kappaletta, jos osallistujia tulee paljon! Lisäpalkintoina arvon itse ompelemiani jouluisia juttuja...

 
 
 
Säännöt ovat ne yleiset ja tutut:
 
1.arvan saat kommentoimalla tähän postaukseen. Kerro, mikä on se hetki, joka tuo joulun sydämeesi.
2. arvan saat olemalla lukija tai liittymällä Mummulan lukijaksi. 
3. arvan saat linkittämällä arvonnan blogiisi. Voit käyttää kumpaa kuvaa haluat!
4. arpa vielä niille, jotka tykkäävät Mummula mutkan takana-blogista Facebookissa!

Osallistua voi 30.11. klo 21.00 asti. Nyt joukolla mukaan, arpaonni voi suosia juuri sinua!
Jos olet anonyymi osallistuja, muistathan lisätä nimimerkin, josta sinut tunnistaa!

 
 
 


64 kommenttia:

 1. Kolmella mukana ! Ihana palkinto :) Onpa vaikeaa valita joku yksi hetki, mutta kaikkien onnellisten joulupuuhailujen ja askareiden jälkeen on ihanaa aattoiltana nauttia läheisten kanssa nauttia joulun rauhasta, tunnelmasta ♥

  VastaaPoista
 2. Kartanonrouvan blogin kautta löytyi sun blogisi ja täällähän on arvonta!
  Liityin lukijaksi ja tykkään faces ja kommentoin, siis kolme arpaa?
  Mun jouluhetki alkaa joko lasten joulujuhlan Enkeli Taivaan-laulusta tai Lumiukko-leffasta ja Joulurauhan julistuksesta.
  Olen todella jouluihminen ja nautin joulusta.Nyt on aivan ihanaa kun on kaksi lastenlastakin <3
  Rauhaisaa joulunodotusta toiselle mummulle :)
  t. Eija

  VastaaPoista
 3. Ihana arvonta.
  Ihana jouluhetki....hmmmkun niitä on monia mutta sanotaan vaikkapa,kun saa rauhassa olla perheen kesken nauttien rauhallisesta joulusta.
  Kolmella arvalla mukana
  -Erica-

  VastaaPoista
 4. Ensimmäinen "joulusydämmeen" hetki on aatonattona, kun muu perhe nukkuu, on aivan hiljaista, kynttilät palaa ja minä paketoin joululahjoja ja juon glögiä. Ilmeisesti 3 arpaa (kommentoin, luen, tykkään:)) t. SariS

  VastaaPoista
 5. Mun joulu alkaa, kun talo on siivottu, kaupassa käyty ja kuusi sisällä koristeltuna. Kahdella mukana!

  VastaaPoista
 6. Ensimmäinen hetki milloin joulu ensimmäisenä, eka kerran tulee sydämeeni, on ne kynttilän paljoudet kotona! Seuraava ihan todellinen hetki onkin sitten se kun koko perhe on koossa, yhdessä jouluruokaa laittamassa, se on ihan mieletön tunne! ...Sit syömään, saunaan, lahjojen jakoon... Iiih niin ihanaa!!! 3arvalla mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 7. Kyllä se hetki on jouluaatto ja kun kokoonnutaan yhdessä perheen kanssa viettämään joulua :)
  Kahdella arvalla mukana ihanassa arvonnassa!

  VastaaPoista
 8. Kyllä se hetki on jouluaatto kun koko perhe on jouluaterialla.Kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana.

  Koristeet ja kynttilät tuovat joulun kunnolla mieliin :D

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla mukana :). Joulumieli nostaa päätään usein jo joulun alla, kun väkertää jotain jouluista kotiin. Lasten ilo ja odotus viimeistään tuovat sen oikean joulutunnelman.

  VastaaPoista
 11. Arvalla mukana. Ensilumi tuo joulun mieleen, pakko sytytellä kynttilöitä ja fiilistellä :)

  VastaaPoista
 12. Ihanat arvontalahjat. Osallistun yhdellä. Onnea kaikille arvontaan.

  VastaaPoista
 13. Kahdella mukaan, hmm... ennen se oli kun koristeltiin kotia jo marraskuussa ja pikkuhiljaa lisäiltiin tonttuja ja muita , mutta se viimeinen silaus tuli aaton aattona kun kuusi tuotiin sisälle ja koristeltiin se yhdessä lasten kans.
  tänä vuonna joulu tulee väistämättä ja mie olen töissä, mutta en kyllä osaa kyllä nyt sanoa että mikä hetki... ehkä sen sitten huomaa...

  VastaaPoista
 14. Joulun tekee itse juhlan valmistelu hyvissä ajoin, sen unohdin kertoa tuossa aiemmassa kommentissani,.

  VastaaPoista
 15. Joulu on sydämessä ja hyvissä tuoksuissa ja tekemisen ilossa. Joulu alkakoon. Kahdella aravalla peukutan voittoa. Mukavaa Joulun odotusta sinulle ja lukijoillesi.

  VastaaPoista
 16. Minun joulussa parasta on lasten riemu ja läheisten kanssa yhdessäoleminen ilman kiirettä minnekään. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 17. Uutena lukijana kolmella arvalla mukana. Se on se lämpöinen hössötys mikä kiihtyy pari päivää ennen joulua. Lapsuudessa ja nuoruudessa päähössöttäjänä toimi mummu, nykyään anoppi. Tärkeintä joulussani ovat yhdessäolo ja kaikki ihanat joulumuistot elämäni varrelta.

  VastaaPoista
 18. näin ennen joulua sen tunnelman luo mm.kynttilät, paistetun piparin tuoksut kera joululaulujen =) aattona yhteinen jouluruokahetki kun arkena harvoin ehditään kaikki saman pöydän ääreen... itselleni se rauhallinen tunnelmallinen aatto on ilta se juttu.. =) kolmella arvalla mukana =)

  VastaaPoista
 19. ennen joulua tunnelmaa loihtii kynttilät, vasta paistetun piparin tuoksu kera rauhallisen joululaulun =) aatton parasta antia koko perheen yhteinen jouluateria kun arkena niin harvoin ehtii yhteisen pöydän ääreen.. kiirettömyys on se juttu aattona =) kolmella arvalla mukana =)

  VastaaPoista
 20. Joulurauhan julistus on se hetki, sen jälkeen vain nautitaan herkuista läheisten kanssa, availlaan lahjoja kynttilöiden tuikkiessa ja joululaulujen soidessa. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 21. vasta paistetun piparin tuoksu . kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 22. Kahdella mukana uutena lukijana, ihana arvonta! Joulumieli hiipii hiljalleen, kun laittaa koristevalot esiin ja jouluisia kukkia pitkin kotia. :)

  VastaaPoista
 23. Täällä myös nainen maalta, jossa ei katu- eikä mainosvalot valaise seutua mutta kynttilälyhty palaa ikkunan takana. Minulle joulu tulee sitten, kun istun läheisten kanssa, syödään ja ollaan yhdessä, kuunnellaan joululauluja. Lahjoja meillä ei enää osteta. Tietenkin jouluun kuuluu rakkaan mieheni haudalla käynti, se on aina se tärkein/vaikein hetki.
  Arvonnassa mukana kolmella arvalla (linkki blogissani).

  VastaaPoista
 24. 3 arvalla mukana, jos käyn vielä tykkäämässä fb:ssa. en ole tiennytkään että siellä olet.

  Joulussa parasta hetki on aatto ilta, kun ilta vaihtuu yöksi, on glögilasi ja pipari, sekä oma rauhallinen hetki :) sininen tunnelma, yön hämy, tähti taivas ja kuutamo yö :)

  VastaaPoista
 25. Joulun odotus jo itsessään tuo sen. :) Yksi arpa!

  Johanna (nxmo)

  VastaaPoista
 26. Yhdellä arvalla mukana! Se hetki on ihana, kun saat paketoida paketteja salassa. :)

  Heidix

  VastaaPoista
 27. Se kun käydään haudoilla. Se hetki on jotenkin pysäyttävä ja tajuaa jälleen kerran perheen arvon.

  Neljällä mukana :)

  VastaaPoista
 28. Yhdellä arvalla mukana, ihana arvonta! :) Minulle joulu alkaa koristeluista ja kodin laittamisesta :) Se on parhautta!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Yhdellä mukana ja toivotaan pikkupakkasta, jolloin kuumavesipullo tulisi tarpeeseen. :)

  VastaaPoista
 30. ehottomasti paras jouluhetki on aamupäivällä suoritettava jouluaaton sauna. herra mehtäläinen laittaa havuja lattilalle ja paljon kynttilöitä sytyttelen saunaan mennessäni. mustassa saunassa ne luo juuri oikean joulufiiliksen. liityin lukijaksi, linkitin omaan blogiini eli kolmella arvalla mukana!!!

  VastaaPoista
 31. Yhdellä arvalla mukaan.
  Joulumieli syntyy lapsen joulun odotuksesta,tuikkivista silmistä,pienistä askelista ikkunan ääreen...jokohan se pukki saapuu...
  -Keiju-

  VastaaPoista
 32. JOulun fiilis tulee siitä tunelmasta kun kaikki alkaa olla valmista, on koristeet, joulumusiikit, leivonnaiset... kaikki puuhailee pieniä valmisteluita mutta on jo rauhoituttu kotiin jouluilemaan :)
  oon lukija ja fb tykkääjä eli 3 arpaa :)

  VastaaPoista
 33. Kiitos ihanasta blogistasi! Minulle joulufiiliksen tuo pikkupakkanen ja lumi, joten toivotaan että sitä lunta tulisi pikapuoliin. Mukana yhdellä arvalla.
  -Aada-
  aho_immonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Joulun sydämeen tekee pienet asiat: piparkakut, joulukukat, joulukortit, joululaulut, vanhat jouluohjelmat jne. Niin..ja lumi, jos sitä vielä vaan tulisi :) Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 35. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 36. Joulumielen sydämeeni tuo ensilumi, siitä pikkuhiljaa tunne voimistuu aattoa kohden kun koristeita, lahjoja, herkkuja väsätään. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 37. Joulun fiilis tulee kyllä kaikkein helpoimmin lumesta, mutta jos ja kun sitä ei ole tarjolla niin sitten fiilistä tulee haettua erilaisista jouluisista tekemisistä; piparin leivonnasta, joululaulujen kuuntelusta, joululeffoista, askartelusta...
  Olen yhdellä mukana kivassa arvonnassa. Erityisesti houkuttaa tuo kuumavesipullo.

  VastaaPoista
 38. Joulurauhan julistus ja lasten tuleminen luokseni syömään.
  Yhdellä arvalla osallistus arvontaan.

  VastaaPoista
 39. Ensimmäisten pipareiden paistamisesta alkaa meillä joulun odotus. Osallistun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 40. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)25. marraskuuta 2012 klo 18.45

  Kun kaikki joulu valmistelut on saatu valmiiksi ja hiljenytään katselemaan joulurauhan julistusta, siitä tulee sydämeeni joulu. Yhdellä arvalla osallistun.

  VastaaPoista
 41. Yhdellä arvalla mukana. Joulun valot ja kortisteet tuovat joulutunnelmaa. Jouluna rauhoittuminen kotiin perheen kanssa on ihanaa.

  PS: Kivan oloinen blogi, mutta toivoisin tekstin isommaksi tai tummemmaksi. Ainakin minun koneella aavistuksen vaikealukuista pieni/vaalea teksti :)

  tittin_elamaa at luukku.com

  VastaaPoista
 42. Kahdella arvalla mukaan! Ihana palkinto :) Lumiukko TV:stä ja Joulurauhan julistus on SE juttu.

  VastaaPoista
 43. Ihana arvonta :)
  Mukana kolmella arvalla. Joulun tekee se joulun tuoksu ja tunnelma :)

  VastaaPoista
 44. Osallistun kahdella arvalla! Minulle joulun tuo se kun kuusi tuodaan sisälle ja se koristellaan.

  VastaaPoista
 45. Joulun tuo kun aatonaattoyönä alan lahjoja paketoimaan :) istun yleensä kynttilöiden ja pikkulampun valossa ja nautin hiljaisuudesta. Tänä vuonna voi olla toisin ku oon aatonaaton töissä :/

  Kolme arpaa mulle, kiitos :)

  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista
 46. 4 arpaa kiitos :)
  Joulu tuo kaikki se hässäkkä
  mutta eri toten kynttilöiden vienti läheisten haudoille :))

  VastaaPoista
 47. Joulun tuo perhe, kynttilät, joulukuusi.... Yhdessä olo ilman kiirettä ja hälinää... Yhdellä arvalla mukana Merkkari

  VastaaPoista
 48. Yhdellä arvalla tässä kauniissa kilvassa :)
  Minun joulutunnelma tulee jo heti jouluaattoaamuna. Toiveikas ja rauhallinen tunnelma!

  VastaaPoista
 49. Kaikilla neljällä arvalla mukaan!
  Joulu alkaa siitä, kun asetan joulukalenterisukat ja jouluvalot paikoilleen. =)

  VastaaPoista

 50. Minulle joulutunnelman tuo Vesa-Matti Loirin joululevy.Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 51. 1 arpa :) Joulumieli tulee viimeistään aattoaamuna, kun herään keittiöstä kuuluvaan häärintään ja tuoksuihin. Ja äitihän se siellä tietysti häärii :)

  VastaaPoista
 52. Kahdella arvalla mukana! Minulla joulu tulee kun saa lasten kans koristella kuusen ja nähä sen kaiken jännityksen pienten silmistä :)

  VastaaPoista
 53. Osallistun kahdella arvalla. Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 54. Ai niin ja minulle joulun tuo joulurauhanjulistus.

  VastaaPoista
 55. JOulufiilis tulee lumesta ja talvisesta ilmasta, mutta jos ei sitä ole tarjolla niin sitten joulutunnelmaa luodaan hämärällä valaistuksella ja kivoilla tekemisillä.
  Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 56. Joulufiilishän tulee jo ihan väistämättä vaikka mistä kaikenlaisesta, mutta se yksi yksittäinen tärkeä hetki on aattoaamun aikainen herääminen puhtaaseen, siistiin kotiin keittämään joulukuusen ja jouluvalojen loisteessa riisipuuroa. Ai miten ihanaa aikaa! Arvontaan osallistun mieluusti yhdellä.

  VastaaPoista
 57. Joulun tuo mieleen ja sydämeen ensimmäinen adventti, jolloin meillä perinteisesti kuunnellaan joululauluja ja leivotaan pipareita ja torttuja sekä koristellaan kotia jouluiseen asuun. Myöhemmistä hetkistä tärkeä on aatonaaton ilta; viime hetken paketointeineen ja kinkun paistoineen yms. Arvonnassa mieluusti mukana yhdellä arvalla, kuumavesipullo on loistava keksintö kylmään vuodenaikaan.

  VastaaPoista
 58. Kun tv:stä tulee lumiukko piirretty, siitä tulee jouluinen fiilis.

  Siiseli
  siiseli@mbnet.fi

  VastaaPoista
 59. Kahdella mukana, ihana arvonta!
  Joulumieli tulee pikku hiljaa jo näin joulun lähestyessä, kun laittaa kotiin joulujuttuja ja tekee itse suurimman osan joululahjoista.
  Ihanaa joulun odotusta siulle :)

  VastaaPoista
 60. Kahdella mukana :)

  Joulu alkaa joulumyyjäisistä, ensi sunnuntaina on ensimmäiset.

  VastaaPoista
 61. Kiitos, osallistun mielelläni ihanaan arvontaasi, lukijana ♥

  VastaaPoista
 62. Minulle joulunaika alkaa kun saa avata ensimmäisen luukun joulukalenterista ja jouluvaloista.

  VastaaPoista
 63. Oi ihanuuksia arvonnassa! Olen yhdellä mukana.
  Minulle joulun yksittäisistä hetkistä on kovasti tärkeä, ellei peräti tärkein, kauneimmat joululaulut -tilaisuus mieluusti jo ensimmäistä kertaa heti ensimmäisenä adventtina.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!