Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

torstai 29. marraskuuta 2012

Salainen marttaystävä - paljastus ja paketti

Sain Facebookissa kaveripyynnön. Mietin, mistähän on kyse, kun nimi ei suoraan ollut minulle tuttu. Katselin kuitenkin sen verran tämän pyynnön lähettäjän FB:ssa näkyviä kuvia ja tietoja, että huomasin henkilön olevan kiinnostunut samantapaisista asioista kuin minä. Ja vaikken kovin helposti niin teekään, hyväksyin kaveripyynnön.

Eipä aikaakaan, kun sainkin sitten viestin kyseiseltä henkilöltä. Hän paljasti olevansa ihana Salainen marttaystäväni! Voiko mukavampaa yllätystä ollakaan! Mieheni kanssakin juuri oltiin keskusteltu siitä, miten tuntui siltä, että tämä salainen marttaystäväni tuntee minut, tietää mistä pidän ja aivan kuin olisi perillä myös minun maustani. Totesimmekin viestitellessämme, että taidamme olla sukulaissieluja ja samanhenkisiä noin muutenkin. Kiinnostus käsitöitä yms. kohtaan taitaa yhdistää meitä. Onpa kiva nyt seurailla, mitä ystävälleni kuuluu FB:n välityksellä

Samana päivänä tuli vielä pakettikin postissa. Eikä ollutkaan mikä tahansa paketti! Voi, miten ihana se olikaan taas! Sain neulotun tuubikaulurin, salmiakkipiippuja, kahviaiheisia serviettejä, suklaisia kahvinpapuja, ihanan rannekorun ja kipsinauhaa, johon oli mukana askarteluohje! Harmi, kun en nyt ehdi alkaa siitä väsäämään sydämiä, mutta huomenna tai sunnuntaina yritän tehdä niitä!

 
Kaikki tämä ihanuus oli pakattu kivaan pahvilaatikkoon, jolle taatusti keksin käyttöä. Päällä oli vielä suloinen sydän, ruutukangasta ja aivan täydellisen värinen meidän huusholliin! Ihan oikeesti, miten sinä ihana salainen marttaystäväni, Merja-Riitta, osasitkaan niin hyvin valita pakettien sisällön? Olen aivan myyty!!!
 
Kaunis sydän ja pahvinen arkistolaatikko, jossa voi säilyttää vaikka mitä!
 
 
 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!