Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kirppistelyä ja muuta kivaa

Sunnuntaina tuli käytyä taas hiukkasen kirppistelemässä. Tällä kertaa suuntasimme vain kolmelle paikalliselle kirppikselle, vaikka mieli olisi tehnyt näitä ihanuuksia enemmänkin kierrellä. Löytöjäni tältä viikonlopulta oli mm. pari pikkuista farkkumekkoa tyttärentyttärelle, Travallen Remu-ulkoilupuku pojanpojalle (6 euroa!) ja musta tunika (3 euroa) itselleni. Ai niin, ja viinilasit á 0,50 euroa, emalimukit lehmäkuviolla ja lehtiteline, jota olin jo pidempään katsellut. Nyt sen hinta oli pudonnut 50%, joten kannattihan sitä odotella.

Heikkouteni, emaliastiat...
Näitä minulle on kertynyt, eikä keräily tähän lopu...
 
Viinilasit Kastehelmilautasten ja olutlasien seurassa,
Kastehelmeä kerään myös kirppiksiltä
 
Kynttilälampettikin on löytynyt hiljattain kirppikseltä
 
Nämä kynttilänjalat ovat peräisin Selma-blogin kirppikseltä
 
Ostin tässä viikko sitten edellisen kuvan kynttilänjalat (7kpl) Selma -blogin kirppikseltä ja sattuipa vielä niin mukavasti, että sen blogin kirjoittaja asuu melko lähellä. Pääsin siis noutamaan koko satsin, jossa oli paljon muutakin kivaa mukana. Kiitos mukavista kaupoista!
 
Näihin täytyy vielä viritellä kynttilöitä ja asettaa ne vähän parempaan paikkaan, jossa ne pääsevät oikeuksiinsa vähän paremmin. Kirppistely on kivaa, sillä tälläkin viikolla pääsin eroon monenlaisesta turhasta tavarasta ja löysin paljon mukavaa, itselleni mieluista ostettavaa!
 
 
 
 
 


8 kommenttia:

 1. ihania löytöjä sinulla.. kertakaikkiaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Samaan tahtiin tunnun kantavan uutta kotiin, kun pääsen eroon entisistä kamoista. No ei nyt ihan sentään, onneksi! Minä vaan rakastan kirppiksiä ja kierrätys on niin lähellä sydäntäni. Jonkun vanhat esineet ovat minulle arvokkaampia, kuin juuri pakasta vedetyt, upouudet!

  VastaaPoista
 3. Noi emalimukit on suloiset! Ja löydätkö tosiaan kastehelmeä kirppiksiltä? Mä olen jo luopunut toivosta... Meillä on harmaita aino aalto -pikkulautasia ja -kulhoja, ja ne alkaa kyllästyttämään mua. Huolisin kastehelmeä tilalle!

  VastaaPoista
 4. Kastehelmi on kaunis klassikko, nythän se on otettu uustuotantoon. Harvoin siihen kuitenkaan kirpparilla törmää, ehkä niihin pieniin lasinalustoihin.

  VastaaPoista
 5. Hienoja löytöjä! Nuo mukit ovat kertakaikkisen ihanat:)

  VastaaPoista
 6. Eipä ole tullut käytyä kirppareilla maailman aikoihin. Kivoja löytöjä sinulla!

  VastaaPoista
 7. OIJ mitä löytöjä! haluu kirpparille ...
  mulla on lapsuudesta kastehelmiä ja ne on ihania!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!