Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikonloppu loppuu kesken

Tänään olin suunnitellut taas tekeväni vaikka mitä! Enkä sitten tehnytkään oikeastaan mitään... Kävimme kyllä nopean kirppiskierroksen, jolta taas jotain pientä löytyikin, mutta muuten meni viikonloppu ihan vaan lepoa ja rauhaa nautiskellen kotosalla.

Keksin uuden keräilyjutun kirppikseltä. Alan metsästää näitä kirjaimia, puisia, erikokoisia ja mallisia kirjaimia ja numeroita, jotka sitten maalaan ja kiinnitän seinälle. Joissain blogeissa olen vastaavia nähnyt. Jäi sen verran kuvat mieltä kaivertamaan, että nämä kaksi kirjainta nähdessäni päätin heti alkaa keräilyyn.

Lisäksi löytyi tuikuille pieni tarjotin ja sisustustarra, eurolla...
 
Onko muuten kenellekään tuttu tämän mallinen maljakko? Tämä on ollut mummullani ja minulla jo vuosia sen jälkeen. En ollut kaivanut sitä edes esille, mutta nyt kun laittelin kirppiskamoja valmiiksi, tämä osui silmiin. Pesin sen astianpesukoneessa ja huomasin, että sehän olikin ihan sievä pikkumaljakko. Miksei siihen voisi kynttilänkin laittaa, kuten muistelen mummuni joskus tehneen.
 
En tiedä, onko tällä kummempaa arvoa, kuin sen sisältämä tunnearvo. Joitain tavaroita täytyy ihan vaan säästää, eikä antaa kiertoon. Mummuni tavarat ovat vaan kerta kaikkiaan sellaisia.
 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kaunis maljakko! Tiedän niin hyvin tuon tunteen... Mummoni ♥ käsityöt ovat juuri sellaisia, joita ei vaan voi heittää pois.

    Kivat kirpparilöydöt myös! Minullakin muutamia kirjaimia... :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis maljakko kynttilälle tai kukille.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!