Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Arvonta tulossa

Onpa ihanaa, kun tänne on taas tupsahtanut uusia lukijoita ja blogiani on katseltukin ihan reippaaseen tahtiin! Kohta täyttyy 40 lukijan raja ja sitä ennen katseluita on ehtinyt tulla jo yli 2500. Vastahan minä aloitin ja kuvittelin, että joku ihana ihminen jossain päin lukaisee joskus harvoin, mitä olen tänne höpötellyt... Tervetuloa lukijoiksi uudetkin, jokaisesta iloitsen kovasti.

Mietin kovasti jotain kivaa arvontapalkintoa. Idea siis on kypsyttelyasteella ja luultavimmin päädyn tiettyyn kokonaisuuteen. Katsotaan, josko vaikka jo ensi viikolla päästään arvontaa aloittamaan.

Hämeenlinnasta
 
Kuva ei sinänsä liity arvontaan, mutta sen tarkoituksena on kertoa, mitä bloggaus on antanut minulle. Tätä kautta on auennut ovi ihan uuteen maailmaan! Ihmettelen joka päivä, miten tämä voikin olla näin mukava harrastus! Ihania ihmisiä se on tuonut eteeni eri puolilta ja yhtäkkiä voikin löytyä "sielunkumppanuus" tuiki tuntemattoman ihmisen kanssa. Kommentit luen aina kiitollisina siitä, että joku oikeasti haluaa jotain minulle sanoa. Itse yritän kommentoida ahkerasti ja vastaankin mielelläni kommentteihin. Sähköpostiakin saa laittaa, jos on mielessä jotain, mitä haluaa yksityisemmin jutella.
 
Kiitos ihanaiset!

14 kommenttia:

 1. Heipä hei ja mukavaa keskiviikkoa täältä aurinkoisesta ja tuulisesta Tammisaaresta :)
  Haleja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä ei aurinkoa ole tänään näkynyt. Aikamoisen synkkää oli, vaikka onneksi tuo lumi edes vähän tekee valoisammaksi maailman. Halauksia myös sinulle!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä on. Tämä tuli jotenkin vaan niin isona yllätyksenä, että voin nauttia tästä näin paljon!

   Poista
 3. Blokkaminen on tosiaan mukavaa täällä tutustuu uusiin ystäviin eri puolelta suomea,voi laitella kuvia ja vaihtaa ajatuksia

  VastaaPoista
 4. Minäkin aloitin vuosi sitten bloggailun epäluuloisissa merkeissä. Ajattelin, että onkohan minulla mitään mielenkiintoista sanottavaa tai kuvattavaa. Ja kesä meni tosi nopeasti melkein joka päivä kameran kanssa hyppiessä pitkin puutarhaa ;)Blogistaniassa on paljon ihania ihmisiä :)

  VastaaPoista
 5. Bloggailu on tosiaankin mukavaa! Iloisia bloggaushetkiä sinulle jatkossakin!

  VastaaPoista
 6. Aloitin tämän harrastuksen n, puolivuotta sitten jakaakseni palan " meistä " tutuille jotka asuvat kaukana eivätkä näin ollen voi jokaista arkipäivää jakaa , kuin silloin ennen , hih
  No nythän on käynyt niin että blogi on täynnä tuikituntemattomia ja silti , ah niin tuttuja ihmisiä jakamassa tätä, "arkipäiväistä" ja välillä tosi tylsääkin arkea . Ihana oma pikku " elämä " täällä

  VastaaPoista
 7. Bloggaamisen yksi hauskimmista puolista on tutustua mukaviin ihmisiin ympäri Suomea:)

  VastaaPoista
 8. Jos joku ois mulle pari vuotta sitten sanonut , että mulla ois blogi, en ois kyllä ikinä uskonu, oisin vaan että joojoo, niin justiinsa!
  ja nytki meinasin etten jatka ollenkaan,mutta... täällä ollaan ja kyllä tämä antaa niin paljon elämän sisältöä, ihan eriä ,mitä arkielämä tarjoaa.

  VastaaPoista
 9. Hei,kopioi vaan pöllö mukaasi,kiva kun tykkäät <3

  VastaaPoista
 10. Bloggaaminen tuo lähelle monta ihanaa kotia ja ihmistä niiden takana ideoideen kaikkineen.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Hei, olipa kiva että olit käynyt Maikkilassa ja osasin tulla tänne kurkkimaan. Mielenkiintoisia juttuja näyttäisi olevan ... lähden pikku kierrokselle blogiisi nyt :)

  VastaaPoista
 12. Kiva kuulla, että bloggaaminen on antanut paljon! Minustakin tämä on valtavan kiva harrastus, saa olla kotona ja on vähän niin kuin kirjekavereita. Muutamasta on jopa tullut oikea "ilmielävä" ystäväkin. En olisi ikinä osannut sitä arvata, kun aloin blogata. Samanhenkisiä ihmisiä löytyy tätä kautta, ja toisaalta on myös avartavaa lukea toisenlaisista elämänvaiheista ja -kokemuksista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!