Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

perjantai 16. marraskuuta 2012

Salainen jouluystävä - voi tätä iloa!

Tänään sain taas paketin mystiseltä salaiselta jouluystävältäni! Oman osallistumiseni olen myös hoitanut, eli joku jossain on saamassa omansa, toivon mukaan maanantaina!

Postissa käynti on aina mukavaa, kun on jotain jännää, mitä odottaa. Tällä kertaa pakettini oli jouluinen jo päältäkin ja postivirkailijaakin hymyilytti, kun olin niin innoissani...!

Ihana, punainen paperi, just minun makuuni!
 
Jostain kumman syystä jouluna saamani  paketit eivät jännitä minua, eivät ainakaan samalla lailla kuin nämä salaisilta ystäviltä saatavat paketit. Ehkä ne on helpommin arvattavia, kun niiden antajat ovat niin tuttuja. Nämä paketit kun tulevat tuntemattomalta ihmiseltä, ei koskaan voi tietää, mitä toinen on keksinyt. Ihana oli yllätys tälläkin kertaa!
 
Ihana kortti ja paljon, paljon ihanuuksia!
 
Mukana oli jouluista teetä, muffinssi- ja karamellivuokia, Welcome-kyltti, sekä kaksi erikseen paketoitua juttua. Punaisen paketin arvelin painonsa ja muotonsa perusteella kirjaksi. Olin oikeassa!
 
Ihana kirja, jossa paljon kivoja ohjeita ja kaunis sydänkoriste
 
Tämä kirja on oikea aarrearkku! Heti bongasin siitä muutaman jutun, jotka aion pikaisesti toteuttaa. Kuvia ehkä luvassa, jos onnistun... Lisäksi oli erillisessä paketissa kaunis punainen sydänkoriste. Se pääsi keittiöön esille, samanhenkisten koristeiden kanssa. Sen paketointiin oli pehmusteeksi laitettu neljä niin kaunista serviettiä, että oli minun pakko nekin ottaa talteen decoupage-askarteluja varten...
 
Kiva ilta, mukavaa saada paketti! Voi, miten toivonkaan, että omalla paketillani onnistuisin ilahduttamaan saajaa yhtä paljon!
 
 

5 kommenttia:

 1. Onpa ihana paketti, tosi kiva yllätys.

  VastaaPoista
 2. No olipas ihania lahjoja paketissa!!!

  VastaaPoista
 3. Kivan paketin sait, tuollaisesta kirjasta on iloa pitkäksi aikaa ja sydänkin on niin joulunpunainen.

  VastaaPoista
 4. Tuollaiset paketit tuo niin paljon hyvää mieltä niin saajalle kuin antajallekin ♥

  VastaaPoista
 5. Olipa todella kiva paketti! Tuosta kirjasta on sinulle iloa pitkään:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!