Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

lauantai 10. marraskuuta 2012

Nyt on raja rikottu

Ihanaaa, mahtavaa ja niin huikeaa, etten osaa sanoin kuvailla! Lukijoita on tupsahtanut tänne taas lisää! Lupailin sitä arvontaa, kun neljänkymmenen lukijan raja tulee täyteen ja nyt se on jo ylitettykin! Mielettömän kivaa! Ihan fiiliksissä leijun täällä!

Arvontaa siis tuleman pitää! Vielä en ole edes koko arpapalkintoa saanut kasattua, kun en osannut kuvitella, että tämä raja tulisi niin nopeasti täyteen. Vitsit, että te olette yllättäneet minut ihanasti. Tervetuloa lukijoiksi kaikki uudet ja vanhat!

Nyt alkuviikosta sitten kasaan palkinnon ja kuvaan sen, jotta saan arvonnan käyntiin täällä blogissani. Jotain kivaa on jo, mutta mielestäni jotain vielä puuttuukin. Näette sitten, mitä olen keksinyt.

Hemmotelkaahan isää, omaa tai lastenne isää tai vaikkapa molempia huomenna! Meille tulee lapset perheineen käymään, joten luvassa on mukavaa huomiselle. Leivoin kuivakakun, Mokkakakun, jonka ohje oli Kotivinkki-lehdessä hiljattain. Se on muuten hyvää. Voisin postata ohjeenkin, jos tykkäätte. Huomenna leivon vielä pullaa, sillä tuoreen pullan tuoksu on meidän nuorille mieleen ja silloin tiedän, että heidän on kiva tulla kotona käymään!

Hyvää isänpäivää kaikille isille ympäri maailman! Erityisesti omalle ihanalle isälleni!

7 kommenttia:

 1. Onnea 40 rajapyykin ylityksestä!
  Arpajaisia odotellen....)

  VastaaPoista
 2. Samaa toivottelen minäkin! Ja Mukavaa isänpäivää.

  VastaaPoista
 3. Onnea 40 rajapyykin ylityksestä
  Hyvää isänpäivän iltaa

  VastaaPoista
 4. Kiitos toivotuksista ihanat naiset! Mukava viikonloppu takana, joten hyvillä mielin lähden uuteen viikkoon.

  VastaaPoista
 5. Aivan varmasti lukijoita on enemmän! Sellaisia kuin minä, jotka eivät kirjaudu lukijoiksi vaikka säännöllisesti käyvätkin:)SariS

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!