Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

maanantai 5. marraskuuta 2012

Migreenipäivä

Aamuyön pimeässä heräsin karmeaan migreeniin. Lääkkeiden oton jälkeen nukuin kyllä pieniä pätkiä, mutta kellon soidessa tajusin kyllä hämärästi, etten siinä kunnossa voi mennä töihin. Ilmoitus esimiehelle, ohjeita sijaiselle. Takaisin pitkäkseen. Nyt taas alan palailla elävien kirjoihin. Migreenini on onneksi aika harvoin voittanut minut, mutta tänään se oli vallassa. Nyt puolilta päivin pääsin ylös sängynpohjalta ja aloitan päivän aamukahvilla. Tai no, päiväkahvilla sitten. Ihanaa, kunpäänsärky ja pahoinvointi alkavat hellittää ja nukkuu muutamia tunteja. Vielä särkee, mutta tämä on jo selvästi loppuvaihetta. Ehkä tästä vielä tulee hyvä päivä!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti jo olosi helpottui ja päivästäsi tulee vielä oikein ihana!

  VastaaPoista
 2. Tiedän tunteen, migreeni on tuttu vieras. Minulla on ollut viime aikoina 3 vrk.n migreenejä. Kipu ei ole niin voimakasta, mutta se kestää sitkeästi aina sen 3 päivää. Tänään on menty kahden panadolin voimalla :) Pitäisi kokeilla hierojalla käyntiä, kun veljeni päänsärky pysyy sillä hyvin kurissa. Blogissani on jotain sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Migreeni ei ole kiva kaveri, sanoo ennen aikamoisista migreeneistä kärsinyt. Joskus oli niin pahat migreenit että oksennus lensi ja silmissä vilisi :(

  VastaaPoista
 4. Mullakin oli tänään migreeniä. Särky alkoi jo eilen. Tällä kertaa särky oli sen verran vaimea, että nukuin yön säryttä parin buranan voimmin. Töissäkin pystyin olemaan ja iltapäivällä särky sitten hävisikin. Pahempiin kohtauksiin otan migreenilääkettä, jolle on tänä vuonna ollut yllävän vähän käyttöä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!