Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Lintuhäkki viherkasville - kirppistelyn iloa

Tänään kierrettiin taas paikalliset kirppikset isännän kanssa. Meillä on edelleen itsellä pöytä Löytöpankissa. Sen lisäksi kävimme muutamilla muilla kirppiksillä, Willan kirppiksellä ja Haka-Kirppiksellä. Eikä taaskaan ihan tyhjin käsin tultu takaisin...

Aika  paljon olen saanut kotoa tavaraa pois, myymällä vanhaa tai muuten tarpeetonta omassa pöydässäni. Vien myös kierrätyskeskukseen sellaista tavaraa, jota ei kannata lähteä kauppaamaan, mutta joka sitä kautta voi vielä päätyä tarvitsijalle käyttöön. Kierrätyskeskuksessa myös tuunataan, kunnostetaan ja ideoidaan kokonaan uutta vanhasta tavarasta, joten sinne vien mieluusti kaikenlaista.

Tänään kuitenkin löysin kotiin ihanan lintuhäkin. Ei meillä lintuja ole, eikä tule, mutta lähinnä tämä onkin koriste. Ajattelin laittaa sinne jonkin kauniin, ehkä köynnöstävän kasvin sisään, niin se pääsisi kenties oikeuksiinsa. Mitäs sanotte? Tai kenties valosarjakin näin joulun alla voisi toimia täällä häkin sisällä? Taidampa testata sen idean ensin, kasvin sitten myöhemmin.

siisti, valkoinen lintuhäkki
 
Muistathan osallistua Mummulan arvontaan! Arvonnan löydät täältä ja sivupalkista myös!
 
 

5 kommenttia:

 1. Kaunis häkki. Minustakin ensin valot ja sitten myöhemmin kasvi kuulostaa kauniilta ja joulun aikaan sopivalta ajatukselta.

  Minullakin oli yhden suursiivouksen jälkeen kirpparipöytä. Tosin se aikamoinen kokemus, ihmiset sotkivat pöydän hetkessä ja osa tavaroista päätyi joko varastetuiksi tai katosivat muiden pöydille. No, ainakin pääsin tavarasta eroon ja jäin vielä plussan puolelle.

  VastaaPoista
 2. Kauniin häkin olet löytänyt. Laittaisin siihen näin joulunaikaan valosarjan.

  VastaaPoista
 3. Suositan valosarjaa häkkiin, sillä itselläni oli kesällä ulkona kukka lintuhäkissä eikä sen kasteleminen sinne ollut mukavaa noiden ristikoiden välistä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!