Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 3. joulukuuta 2013

Somia sisustusjuttuja ja tuunausta

 
Eteisen koristeena roikkuu pari oikeita luistimia ja kaksikin paria tuollaisia "leikkiluistimia". Nämä ovat peräisin ystävältäni Annelta, joka ei niitä enää tarvinnut tai halunnut nurkissaan säilytellä. Minusta luistimissa on jotain somaa, sillä nuo kömpelöt, puiset teräsuojat ovat kerrassaan suloiset. Ja tuo kuluminen, joka niissä näkyy, on vain hyvä asia, kun meidän huushollissa kaikki on enemmän tai vähemmän kulunutta. Oikeat, käyttökuntoiset luistimet löytyvät kaapista myös, mutta niiden aika ei ole ihan vielä. Ulko-ovella on pysäköitynä vanhat puusukset, jotka olen kirpparilta haalinut kesällä. Vielä jos löytyisi kulunut, vanha kelkka!
 
 
Valkoiset enkelinsiivet on joku jättänyt naulakkoon. Liekö meillä suojelusenkeli joutunut ne riisumaan, sillä avainnippunsa se on jättänyt samaan naulaan.  Siivet ovat hauraat, niitä ei kärsi kovin paljoa kosketella, siksi  ne ovatkin saaneet jäädä sijoilleen tuohon naulaan.
 
 
Mikä ihmeen inhokki tämä on? Kauhea rullamainen superlontyyny, jonka olen muistaakseni arvalla voittanut paikallisen ammattikoulun arpajaisista joskus vuosia sitten. Se putkahti tässä hiljattain esiin ja pyörii nyt siellä sun täällä odottamassa, että tekisin sille jotain radikaalia. Ei tuo tuollaisena kyllä mihinkään sovi, mutta mitäs jos laittaisin siihen kauniin kankaan päälle ja antaisin sen eteenpäin meidän pikkuväen leikkeihin... Siitä voisi tulla kivakin! Nyt olette sen tuollaisena nähneet, joten ehkä minun on sille tosiaan heti (kohta) jotain tehtävä!

Tänään ajattelin laittaa myyntiin tuotteitani. Blogissani on välilehti Mummulan minipuoti, johon niitä esille tuon. Lisäksi on Mummulan blogikirppis, johon laitan käsityötarvikkeita, muuta kirppistavaraa ja käytettyjä juttuja. Minipuodin tavarat ovat siis uusia, itse tekemiäni. Kannattaa kurkistella, mitä kivaa sinne tulee näkyville illan mittaan!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!