Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 17. joulukuuta 2013

Rinsessa, pikkuprinsessa ja prinsessakakku

 
Toinen Rinsessa-pipo oli tilauksessa joulupukilta. Tässähän se nyt on, valmiina pakattavaksi. Lanka on Novitan Woolia ja puikot 3 mm. Alemmassa kuvassa on aiemmin jo uudelle omistajalleen lähtenyt valkoinen versio samasta mallista. Tykkään molemmista, toivotaan, että lahjan saajakin tykkää. Tuon värin vaikutusta ei sovi aliarvioida, sillä noin voimakas pinkki tekee mallista mielestäni aivan erilaisen. Valkoinen on niin neutraali ja jotenkin romanttisempi. Kuvaan sattui myös meidän pikkuprinsessan leikeissä pyörivä Prinsessakakku, jonka olen joskus virkannut. Prinsessaa kerrakseen, sanon minä!

 
Saa nähdä ehdinkö vielä neuloa tuohon pinkkiin pipoon mukaan nuo kämmekkäät, jotka ovat aika hauska lisä tuohon pipoon. Ohje löytyy täältä. Rinsessa-kauluri on myös toivelistalla, mutta sen neulominen jää kyllä joulun jälkeiseen aikaan. Malli on kaunis, joten sellaisen taidan tarvita itsekin. Myssy on myös kiva, mutta sitä mallia en ole vielä kokeillut. Kaulurin ja myssyn ohje on puolestaan tämän linkin takana. Ulla 02/09 -verkkoneulelehdestä löytyy myös huivin ohje samaan sarjaan
 
Tulossa lähipäivinä blogissani on uusi sarja, jossa esittelen suosikki ostospaikkojani. Niistä löytyy niin kierrätystä, kuin kankaita ja sisustustakin. Askartelu- ja lankakaupat ovat minun mieleeni myös. Niitä meiltä löytyy täältä omalta paikkakunnaltani muutamia ja vieläpä erittäin hyviä sellaisia! Kannattaa katsastaa, jos mahdollista!
 
Oikein mukavaa tiistai-iltaa!
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Kaunis kuvio tuossa neuleessa :-) Otin ohjeet itselleni talteen.

    VastaaPoista
  2. Kauniita pipoja. Tuo prinsessakakku on veikeydessään syötävän söpö :). Iloa viikkoosi!

    VastaaPoista
  3. Molemmat pipot ovat niin kauniita, että varmasti saajat tykkäävät.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!