Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Vaalipäivän puuhastelua

Kaunista vaalisunnuntaita kaikille tänne piipahtaville! Olen niin, niin sanomattoman iloinen siitä, että tänne on taas tupsahdellut uusia lukijoita! Tervetuloa!

Kun aloitin blogini syyskuussa, ajattelin, että ehkä joku joskus vahingossa tänne eksyy lukemaan ja nyt teitä onkin jo 32! Sen kunniaksi aloin jo suunnitella blogini ensimmäisiä arpajaisia. Kypsymään jää, mitä kivaa keksin teille järjestää.

No syysloma lähestyy ikävästi loppuaan, sillä aamusta on mentävä taas töihin. Eipä sillä, tykkään kyllä työstäni, ei siinä mitään. En kuitenkaan ole sittenkään saanut lomalla tehtyä kaikkea sitä kivaa, mitä haaveilin ja suunnittelin tekeväni. Halusin niin kovasti maalata, mutta se vaan jäi. Ompeluhommia en myöskään jaksanut tai ehtinyt niin paljon, kuin olisin halunnut. Mutta levännyt olen, se on kuitenkin varmaan tärkein anti tästä lomasta!

Seuraava tuunausprojekti, johon olen tässä ryhtymässä, on tuollaisen säilytysjakkaran päällystys. Näitä näkyy kirppiksillä nykyään aika paljon! Minulla on huonekalukangasta odottamassa, sillä se riittää pienistäkin paloista tehtynä. Minulle on sellaista alcantara-tyyppista ruskeaa, josta sen ajattelin toteuttaa! Nyt kuva siitä, miltä se näyttää alkuun, sitten valmiista kuva, kunhan saan valmiiksi!


Nauttikaa kauniista säästä, iloitkaa valkoisesta maasta ja muistakaa kaikki äänestää!

4 kommenttia:

 1. Minulla on tuollainen samanlainen jakkara odottamassa tuunausta...innolla odotan minkälaisen omastasi saat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä näin jossain just ihanan kuvan tuunatusta jakkarasta, mutta nyt en taas muista missä. Siinä oli myös kirjottu jotain koristetta, mutta minä en taida mitään ekstraa tuohon laitella. Ihan vaan siistin kankaan päälle!

   Poista
 2. Minä en ole löytänyt vielä kirppikseltä jakkaraa! Tarvitsisin sellainen tupaan. Minulla oli mielessä löytää sen lisäksi myös palmikkokuvioinen iso neule, jolla olisin päällystänyt jakkaran, mutta nämä minun suunnitelmani vaativat aikalailla onnea, koska eihän kirpputoreilla tule ikinä vastaan niitä juttuja, joita lähtee etsimään :)

  VastaaPoista
 3. Meillä oli lapsuudessani tuollainen jakkara, Äidin käsitöitä eli sukkapuikkoja ja parsinlankoja varten. Oli varmaan ostettu kiertävästä huonekalukaupasta, suoraan autosta, sellaisia liikkui yleisesti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!