Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 9. lokakuuta 2012

Pikkuinen kaappini

Tein kerran jo vuosia sitten itselleni pienen kaapin. En oikein ole vieläkään päättänyt, mihin kaappia tarvitaan, mutta jossain se meidän huushollissa aina pyörii. Opiskeluaikana suoritin teknisen työn opintoja Helsingin yliopistossa ja siellä piti joku tällainen saada aikaiseksi.Ja huom. olen tehnyt tämän ihan ite, ihan kokonaan. Ajattelin laittaa sen seinälle ja siinä onkin (omatekemät) kiinnikkeet takana. Pikkuinen haka pitää oven kiinni. Koristeet on ostettu Hobby Pointista. Niiden tarkoitus on peittää hieman epäonnistuneet kulmien jiirileikkaukset. Milli vinossa, ei näyttänyt hyvältä. No, tässä se nyt on, minun hassu kaappini. Mitähän jos laittaisin siihen tangon, jolloin sitä voisi käyttää nuken vaatekaappina?


 
Romylyyli-blogissa Riittta Sinikka esitteli ihanan pienen kaapin, joten minunkin kaappini tahtoi tulla esiin takkahuoneen kätköistä. Nyt se on tehnyt ensiesiintymisensä, eikä sitä enää jännitä!

4 kommenttia:

 1. Hieno kaappi! Hyvä, ettei sitä enää jännitä. Laita se ihmeessä esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä se on päätymässä esille vielä syksyn mittaan! Nyt kun se on kerännyt tuota rohkeuttakin jo esiintymällä julkisesti!

   Poista
 2. Hieno kaappi, ilman muuta sen kehtaa laittaa näkyville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tietenkin se omissa silmissä näyttää kaikki mahdolliset virheet, joita tein sitä nikkaroidessani, mutta ehkä se ei niin paha lopulta sitten olekaan. Keksin sille jonkun paikan, jotta se voi olla esillä jatkossa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!