Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kirppiskierros kauniissa talvisäässä

Pitihän se taas kierrellä läpi kaikki nämä lähiympäristön kirppikset! Naapurikylässä on yksi aika uusi, Femmatori nimeltään. Siellä kävimme ensin, mutta mitään ei tarttunut mukaan tällä kertaa. Sitten veimme omia tavaroita myyntiin Löytöpankkiin täällä meidän kaupungissa. Ja kiertelimme tietenkin sen ja pari muuta isompaa kirppistä myös. Saalis oli mitätön, eli nolla tällä kertaa!

Tässä aiempaa saalista
 
Tässä taannoin löysin kirppikseltä sarjapöydän kaksi osaa. Luulisin, että siitä puuttuu se keskimmäinen koko. Mutta kyllä nämäkin minulle kelpasivat. Yhteensä maksoin näistä kahdesta 19 euroa, mikä on ihan kohtuullista, vai mitä sanotte? Meillä on vanhoja, tummia kalusteita olohuoneessa, joten niiden seuraan nämä sukelsivat aikalailla mainiosti. Kunhan tämä meidän nykyinen kaaos (=lähinnä tavaroiden uudelleen järjestelyn ja kirppikselle hinnoittelun aiheuttama) vähän helpottaa, laitan kuvia meidän olohuoneesta.
 
Nyt päiväunille vielä, että jaksaa taas alkavalla viikolla töissä!

3 kommenttia:

 1. Kirppiksellä kiertelin minäkin tänään ja yhden vanhan lasipurkin ostin...:)
  Meillä lopetti yksi tosi hyvä kirppis...harmittaa...

  VastaaPoista
 2. Hyvän pöydän olet onnistunut löytämään,ja aika edullin.Kivahan siellä kirpparilla on käydä katselemassa vaikka ei mitään ostakkaan

  VastaaPoista
 3. Hyvät pöydät löysit! Tuollaiset ovat käteviä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!