Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

torstai 11. lokakuuta 2012

Ikea haaste

Monissa blogeissa on näkynyt IKEA-haaste, jossa tulee kertoa kolme tuotetta jotka haluaisi itselleen, sekä yhden tuotteen josta arvelee tulevan seuraava Ikea-hitti.
 
Tämän Hemnäs-lipaston oikeasti tarvitsisin makuuhuoneen ikkunan alle. Lisää säilytystilaa ja kaunis tuo sopisi tyyliltään mielestäni mainiosti.
 
Näitä Hemnäs-sivupöytiä ottaisin kaksi, yöpöydiksi sängyn molemmin puolin. Se on itse asiassa tarjouksessa, joten matka suuntautunee pikapuoliin Ikeaan.

Tämä Maskrosa-valaisin sopisi meille ompeluhuoneeseen, jossa on meneillään kaaos, alkamassa remontti. En aiemmin tykännyt tästä, mutta yhtäkkiä se vaan kolahti. Se on jotenkin tosi ilmava!

The hitti, niin kuin monen muunkin mielestä, voisi olla tämä Råskog-tarjoiluvaunu! Se on aika jännä ja edullinenkin mielestäni hinnaltaan. Sopisi moneen eri käyttöönkin. Ehkä jopa meille...

Tämä lienee kiertänyt tosiaan jo aika laajalti, mutta jos ette vielä ole tähän haasteeseen osallistuneet, ottakaa osaa ja valitkaa virtuaalisesti kuvastosta suosikkinne!


 

3 kommenttia:

  1. Nuo olisivat minunkin makuuni kovasti.

    VastaaPoista
  2. Tuo lipasto on nätti. Tuo valaisin on makuuni liian iso ja kerää pölyä...Olen pölykammoinen ;O) Tuollainen kärry olisi kätevä vaikka lehdille tms. Hyvät löydöt teit!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Tuota pölynkeräämistä en tullut edes ajatelleeksi! Se on muuten varmasti totta ja ompeluhuoneessa vielä syntyy jatkuvasti pölyä. Siellähän kuitenkin tekstiilien leikkaamisesta ja käsittelystä vapautuu kuituja ilmaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!