Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Salainen marttaystäväni yllätti

Menin äsken LVI-miehen lähdettyä käymään postilaatikolla, sillä olen odottanut yhtä kirjettä jo kauan. Ei tullut tänäänkään. Laatikossa oli kuitenkin ihanaa postía minulle!


Kuori oli itse askarreltu ja hieno se olikin. Piti leikata auki varovasti, etten pilaa kuorta.Takaakin kuori oli täynnä kaikkea kivaa, ohje vadelmapiirakkaan ja kauniita kuvia.


Sisältä paljastui mm. ohjeita erilaisiin kahvijuomiin, kuumiin ja terästettyihin... Oli myös tietoa kierrätyskeskuksen toiminnasta pääkaupunkiseudulla, ihana, lämminhenkinen kortti ja salaperäinen pikkupaketti.


Sisältä löytyi kiva kierrätysavaimenperä ja paketti oli kiinnitetty koristelluilla klemmareilla.

Olipa iloinen yllätys, sairaslomapäivän kohokohta! Salainen marttaystäväni mainitsi, ettei päässyt kommentoimaan blogiani, joten poistin sieltä sen ärsyttävän kyselyn, jossa pitää tihrustaa, mikä numero ja mikä sana on kyseessä! Toivottavasti nyt pääset, ihana ystäväiseni!

Tervetuloa myös kaikille uusille lukijoille, joita on nyt ilmestynyt mukaan! Olen iloinen jokaisesta, joka haluaa ajatuksiani lukea!

 

9 kommenttia:

 1. Ihanaa postia! Oi miten kaunis tuo kuorikin on!
  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Tosi mukava yllätys! Hieno kuori,johon on nähty paljon vaivaa ja kiva sisältö.

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille kommenteistanne! Tuo kuoreen nähty vaiva on kyllä jo itsessään ihana lahja! Olen iloinen, että sain tällaisen marttaystävän!

  VastaaPoista
 4. Ihana yllätys marttaystävältä. Minustakin nuo kommenttilootan vahvistuskirjaimet on ärsyttäviä, kun ei niitä näe ja montakeraa joutuu näpyttelemään, ennenkun kirjainsarja on oikein ja kommentti tallentuu:/eikä tee mieli monta kertaa semmoseen blogiin kommentoida. Mutta nyt sulla on poissa tuo, jatänne pääsee sujuvasti kirjoittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Kirjoitellaan, puolin ja toisin vieraillessamme!

   Poista
 5. Ihana puiccomitta, nyt voit ihan nopsasti tarkistaa puikkojesi koon avaimenperästä vai pidätkö sitä silmukkamerkkinä? Succablogi pakkaa tavaransa nätisti sanomalehteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihana! Minä en tiiä mihin sen laittaisin, että se näkyy. Tekis mieli laittaa kaulaan, jonkinlaiseen ketjuun tai nauhaan. Se on jotenkin niin soma. Kuori on tehty tosiaan sanomalehdestä, enkä tietenkään raaski siitäkään luopua...

   Poista
 6. Todella ihana ja ekologiseen ajatteluun kannustava paketti. Tuosta nappaa itselleenkin hyviä ajatuksia ja ideiota.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!