Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 23. lokakuuta 2012

Photo a Day 23

The wiew from here
 
Tässä vähän eri suunnasta näkymää. Tämä on talon maantienpuoleiselta sivustalta kohti naapurin taustalla häämöttävää saunaa. Tässä etualalla on meidän jättikokoinen tapionpöytä ja kartiovalkokuuset. taustalla tuija ja katajat. Tällä puolella ei oleskella koskaan, sillä vaikka maantielle on matkaa tästä n. 100 metriä, on se kuitenkin kiva olla pihan puolella suojaisemmalla piha-alueella.
 
Pojanpojat joskus kysyvätkin oikein erikseen luvan, saavatko käydä kiertämässä talon ympäri, kun tietävät, ettei tällä puolella leikitä ainakaan yksin koskaan.

2 kommenttia:

  1. Komeita havukasveja. Mulla ei voi olla noita ollenkaan puutarhassa Akun vuoksi. Jos ruikkaa, menee havukasvi, esim. tuija, keltaiseksi ja kuolee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan joo, koiran kanssahan se voi tosiaan olla niin. Meillä on vain tuo kollipoika Paavo, joka "pissii" kuin tytöt, eli istuallaan. Se merkkailee kyllä muuten itseään hinkkaamalla puun kylkiin, oven pieliin ja ihmisten jalkoihin, huonekaluihin yms. Kissan hajua se tekee siis muuten kuin näillä "pissimerkeillä", lieneekö sitten leikatun kollin tapa yleensäkin.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!