Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Hyvää uutta vuotta 2013 kaikille uusille ja vanhoille lukijoilleni! Kiva, että olette olemassa. Sehän on se tämän blogihomman suola, että saa yhteyksiä eri puolille, erilaisiin, toinen toistaan ihanampiin ihmisiin, joilla on uusia kivoja ideoita ja ajatuksia. Ja toisaalta, niinkuin olen jo todennut aiemmin, voi täältä löytää samalla tavoin ajattelevia, sielunsisaruksia, kuten sanotaan!

Loma on mennyt nopeasti ja oikeastaan todellakin vaan lomaillessa. Olen virkannut mattoa ja tehnyt sen ennen joulua aloittamani valokranssin valmiiksi. Muuten olenkin vaan lueskellut ja lepäillyt, nauttinut lomasta kotona. Puhelinkin oli poissa päältä, jotta tosiaankin voisin olla irti arjesta. Ja niin myös kävi. Joulun jälkeen olen jo keräillyt kotoa joulukuusen ja koristeet talteen, mutta punaista väriä löytyy meiltä ympäri vuoden, lähinnä sen lämmön ja kodikkuuden vuoksi.

Tässä kuva, jonka lupasin valokranssista laittaa. Sen neulominen on helppoa ja nopeaa, samoin sitten se kasaamien, jonka vasta nyt sitten tänään tein. Siinä taisi mennä alle varttitunti lopulta,  kun vaan ryhdyin toimeen. Neulomiseen tietenkin enemmän.

Tässä on nyt kokeeksi pieni kullanvärinen rusetti, mutta ehkä jätän sen pois kuitenkin. Yleensä en näitä koristele. Kultaiset säikeet paperinarussa eivät tässä kuvassa näy, mutta luonnossa se on kyllä ihan kaunis. Olohuoneessa olevassa kranssissa on valkoista pelkästään, mutta kaunis on sekin. Pääsiäiseksi teen vihreän, ehkä keltaisenkin...
 
Kissa on aika poikki, sillä eilisen paukkeen jälkeen on tämä vanhaherra nukkunut koko päivän. Sen verran se pelkää ilotulituksia, että koko illan ja alkuyön kulki matalana, kyyryssä, valmiusasennossa. Tuskin nukkui ennen kuin kaikki pauke joskus aamuyöstä loppui.
 
 
Kiva, että arki palailee, minähän olen enemmän arjen, kuin juhlan ihminen!
 
 

6 kommenttia:

 1. kaunis on tuo kranssi. olen ihastellut noita eri blogeissa. mukavaa uutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kaunis tuo kranssi. Jos mä nyt aloittaisin tuollaisen kutomisen, ehkä saisin jopa valmiiksi ensi jouluksi?
   Täälläkin paukkui aika lailla, mutta meidän Viiru ei ollut moksiskaan - se nukkui suurimman paukkeen ajan tuossa korissa ihan minun vieressäni;)
   Oikein hyvää vuoden alkua sinne - yritän jotenkin tottua ajatukseen, että huomenna taas töihin...

   Poista
 2. KaunisKauniilta näyttää kranssi :) Vastailin haasteeseesi blogissani, käy kurkkaamassa !

  VastaaPoista
 3. Kaunis kranssi!

  Mukavaa vuoden alkua

  VastaaPoista
 4. Kranssista tuli todella kaunis. Meidänkin Juuso nukkui koko eilispäivän ihan reporankana. Nyt eletään arjessa, mamma ja mamman kissa.

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä kanssasi pyhistä. Kivahan sitä on lepäillä, mutta kyllä arki on parasta aikaa.
  Hyvää Uutta Vuotta sinullekin !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!