Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

torstai 3. tammikuuta 2013

10 kuvaa kesäänTässä pari lumikuvaa joulukuulta, jotka meinasin tyystin unohtaa julkaista. Maisema muuttuu, lumi peitti kivasti pellot ja pensaikot. Nyt on satanut vettä, joten lumi hupenee silmissä...5 kommenttia:

 1. saa nähdä, miten talvi tästä etenee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ihan samaa, kun tuo keli vaihtelee. Aamulla puut oli kuitenkin kauniin lumikuorrutuksen alla!

   Poista
 2. ompas teillä säntillisesti tehdyt lumityöt. minä aina into pinkeenä ekan kaksi viikkoa jaksan niitä työnnella ja nyt on tulu toppi. kolaan en ole koskenut viikkoon eikä mieskään. lunta on satanu sellanen reilu viisi centtiä ja niistäkin suurin osa loskaa..taidankin siis tämän sinun kuvan myötä painella pihalle miettimään mitä tekemättä olenkaan jättäny!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se on tuo isäntä, joka vastaa hienomekaanikon tarkkuudella lumitöistä. Tein kerran (oikeesti vaan kerran!) lumityöt meidän pihassa. Syy siihrn, etten enää tee on aika lapsellinen. Mies nimittäin erehtyi arvostelemaan työni jälkeä. Oli käytävän reuna vino ja väärään kohtaan työnnetty lunts jne. Siitä suuttuneena uhosin, että herrä on hyvä ja hoitaa lumikolalla hinkkaamisen ihan itse vaan! Ja tästä on vissiin 18 vuotta aikaa...

   Poista
  2. hehe..ihana mies sinulla. saisko lainaan?? ein niitä lumitöitä 10 minuttiia jumalattoman kiroilun saattelemana ja totesin, että ei ole miun hommaa. no siellä odottas vielä muutama tuhat neliötä jos teidän isännällä vaikka olis jouto aikaa?? :D kyllä se aurinko viimestään keväällä sulattelee, eikös juu??

   Poista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!