Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 29. tammikuuta 2013

Ikeaa käytettynä?

Löysin Aeki -sivuston, jonka kautta myydään tai ostetaan käytettyjä Ikean kalusteita. Oletteko käyneet kurkkaamassa, mitä kaikkea sieltä löytyy? Itse laitoin sinne ilmoitukset muutamasta jutusta, joita haluan kotiini hankkia. Ilmoitus ehti varmaan viikon olla siellä, kun sain jo viestiä eräältä ihmiseltä, jolla oli myynnissä juuri haluamani Hemnes-yöpöydät! Joskus käy tuuri, sillä tämä myyjä löytyy vieläpä kohtuullisen läheltä, naapurikunnan puolelta tosin.

Kuva: Ikea
 
Lisäksi etsin vielä Förhöja-lokerikkoa, jota ei enää löydy Ikean valikoimista. Ilmeisesti aika moni muukin tykkäisi siitä, sellaisen kuvan olen saanut...

Kuvahaulla Googlesta...
 
Jos siis jostain löytyy ylimääräinen tällainen, myykää ihmeessä minulle!
8-laatikkoinen Hemnes lipasto
 
Tällaisenkin vielä ajattelin makuuhuoneeseen laitella. Se voi olla uusi tai hyväkuntoinen käytetty.
 
Meillä on meneillään melkoinen mylläys, kun kuopus muutti kotoa ja hänen huoneensa vallattiin. Siitä tulee siis yhdistetty vierashuone/isännän työhuone. Perhonsidontavehkeet muuttavat sinne, samoin sadat kalastuslehdet ja perhokirjat. Kitarat ja vahvistimet muuttavat sinne myös.
 
Huoneessa on suhteellisen tuoreet maalit, värinä vaaleanharmaa ja yhdellä seinällä pikkuisen tummempi harmaa. Sinne tarvittavat kalusteet löytyvät jo meidän huushollista. Laitan kuvia, kun saamme tilan sellaiseen kuntoon, että sitä kehtaa edes kuvata. Ennen ja jälkeen kuvat? hmm...
 
Mukavaa tiistai-iltapäivää kaikille!
 
 

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen sivu! Kiitos vinkistä :) Ikeassa on välillä tosi kivoja juttuja, mutta mä en pysty hakemaan niitä uusina kaupasta. Käytettynä ne ei tunnu yhtään niin huonoilta :) Minä taas haluaisin sellainen tummanharmaan vaatekaapin, jota ei enää valmisteta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole kovinkaan montaa Ikean kalustetta kotona. Pojalla on peltinen kaappi ja pari tuolia löytyy myös. Kankaista Ikean patjaraidat on meillä kovassa käytössä. Niitäkään ei enää saa.

   Poista
 2. meillä on samat yöpöydät :)
  mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 3. pitääkin käydä kurkkimassa tuo sivusto..ps:kai huomasit, että voitit white & fresh blogin kilipailussa sen twisterin??

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!