Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

torstai 3. tammikuuta 2013

Kosmetiikkaostoksilla

Joulupukki toi tyttäreni sponssaaman lahjakortin Flow-kosmetiikkaan, joka toimii Hyvinkäällä, kauppakeskus Willassa. Olen pikkuhiljaa yhä enemmän siirtynyt luonnontuotteisiin, pyrkien jättämään kaikki keinotekoiset kosmeettiset aineet pois. Olen myös alkanut viihtyä yhä kevyemmässä arkimeikissä, sillä totuin pitämään meikin määrän pienenä ripsienpidennyksen aikana. Nyt ei ole pidennyksiä enää, mutta en silti käytä kuin mineraalimeikkipohjaa, poskipunaa, kulmaväriä ja ripsiväriä.

Tässä ostokseni!
 
Sain kolmenkympin lahjakortillani vaaleanpunaista kaoliinisavea, jota myös ruususaveksi kutsutaan.
Lisäksi ostin mineraalimeikkituotteista poskipunan ja huulienrajauskynän ja pikkuruisen huulirasvapurkinkin sain kortillani vielä! Kiitos tyttärelleni, ihana lahja!
 
Mutta vielä lisäksi tämä tytär, joka on kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja lisäaineettomista, itsetehdyistä tuotteista, oli tehnyt minulle aivan ihanaa ihovoidetta! Se sisältää shea-voita, e-vitamiiniöljyä ja kevyttä tuoksua. En ole kokeillut sellaisen valmistamista, mutta ymmärsin, että se on vaahdotettu jotenkin ja vaahtona purkitettu. Tämä voide on purkissa aika kiinteää, joten siitä täytyy lohkaista pieni "kimpale". Käsissä se lämmön vaikutuksesta notkistuu nopeasti ja imeytyy myös iholle pian. Minulla on erityisesti talvella kuiva iho, joten tämä se vasta ihana tuote onkin! Taidanpa opetella sen tekemisen itsekin, kun tämä alkaa aikanaan loppua!

Suloinen omppupurkki, jossa ihovoidetta sain
 
Itsensä hoitaminen kuuluu kai tähän alkuvuoden innostukseen, josta minä ammennan nyt kaiken irti. Jossain vaiheessa innostuksella on ikävä kyllä taipumus lopahtaa, mutta ehkä se tällä kertaa kestää ainakin kesään asti...
 
Huomenissa on jo perjantai, joten kolmen päivän työviikko on taisteltu!
 
 


7 kommenttia:

 1. Oih, Flow on ihanaa. Juuri tulin suihkusta ja kuorin ihon sitruuna-kookos -kuorinnalla ja se tuoksuu pitkään. Kosteutan kyllä vielä ihan kookosrasvalla suoraan purkista, se vasta makoisaa onkin ja käy dödöstäkin välillä. Niin ja ai että, mikä purkki, meitsin ostamat tuotteet Anttilaan ;)

  VastaaPoista
 2. ihana lahja!

  Kiitos vinkistä, pitää itsekin niitä kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana lahja. Tuon ihovoiteen ohje olisi kiva saada, antaisikohan tyttäresi sen? Joudun etenkin näin talviaikaan jatkuvasti rasvaamaan käsiäni ja jalkojani kuivumisen vuoksi. Ja kesällähän puutarhatyöt ja multaisten käsien peseminen vaatii myös rasvaamista.

  VastaaPoista
 4. Oiva lahja. Itsestä huolehtiminen tahtoo tosiaan unohtua. Varsinkin näin talvella. Pieni hemmotelu piristää.

  VastaaPoista
 5. Mun pitäis kans skarpata ihon hoidossa. Kumma kun se aina tahtoo unohtua :/ Kivaa lauantain jatkoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!