Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Asioilla on tapana järjestyä!

Aloin tässä tällä viikolla tiukasti hoitaa erilaisia asioita kuntoon. Sanotaanko vaikka näin, että olen kerännyt jo pidemmän aikaaa monenlaisia asioita "rästiin". Nyt jostain syystä sisuunnuin ja aloin niitäkin järjestellä. Ja niinkuin usein sanotaan, asioilla on oikeasti tapana järjestyä! Olen iloinen ja ylpeä siitä, että saan hommat kuosiin. Toivottavasti lähiaikoina tässä pääsen kertomaan isoja, iloisia uutisia! 

Koskamkuvien lisääminen ei taaskaan toimi, palaillaan kuvapuoleen huomenissa kunnon koneella... Joko joki tietää, mistä tämä Explorerin ja Bloggerin kuvienlisäysongelma johtuu?

Mukavaa keskiviikkoiltaa! Nyt vuorossa Jutta ja Superdieetit...

4 kommenttia:

 1. mukavaa, että asiat järjestyvät..oot jo selkeästi virkeemmällä tuulella. näkee irjoituksesta..mukavaa!

  tässä linkki blogi juttuuni samaisesta kuva ongelmasta..kommenteissa aikasplajon hyödyllistä tietoa. kokeileppas oliskos noista apua..http://mehtapirtti.blogspot.fi/2013/01/taantumaako-bloggailussa.html

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös ollut samanlaisia kuvien laittamisongelmia....tää on joku bloggerin oma jumitus, pistä myös etsiskellä apua...Kivaa jo sulla on kohta mukavaa kerrottavaa...jännityksellä odotellaan.

  VastaaPoista
 3. Munkin pitää lisätä kuvat Picasan kautta :(. Blogissani on sinulle haaste!

  VastaaPoista
 4. Luin kuulumisia tässä pari postausta taakseppäin, toivottavasti noi uudet tuulet tuulettaa sut pois tuolta ahdistavasta yhteisöstä...
  Ihana että on tuollaista reipasta virettä, itsestä kun pitää huolen niin muu seuraa perässä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!