Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

maanantai 7. tammikuuta 2013

Feeling blue - suu mutrussa

Tänään on ollut omituinen päivä! Olo on mennyt aamupäivän itkusekaisesta raivosta illan mukaviin fiiliksiin! Väliin mahtui mukavia asioita, kuten mm. puhelu, joka antoi toivoa tulevaisuuteen ja paikka valokuvauskurssilla! Suu on silti ollut mutrussa, kun olen miettinyt ja käännellyt asioita päässäni. Kiitos rakkaille blogiystävilleni, jotka antavat uusia voimia ja elävät mukana ylä- ja alamaissa (-mäissä myös!)


Tässä minä mutrusuu neljän vanhana...

10 kommenttia:

 1. Voimia ja jaksamisia sinulle!
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 2. ei ole mukavaa..mitenhän me saatas siuta piristettyä??voimajaksuhaleja!!

  VastaaPoista
 3. Voimia ja jaksamista!

  Olen itse kokenut työelämässä todella ikäviä asioita (pahimillaan meni muisti kovan stressin vuoksi ja olin sairauslomalla useamman kertaa). Mutta jos on paljon huonoa, niin myös jotakin hyvää. Oma ymmärrys on kasvanut, samoin tunteita on kanavoitunut erilaiseen luovuuteen.

  VastaaPoista
 4. Voih!
  Luin vasta nyt edellisen postauksesi. Miten aikuiset voivat olla noin pahoja.
  Itse olen nuorena ollut työpaikassa, jossa oli "pikkupomana" nainen, jolla ilmeisesti oli kovin huono itsetunto..... aina joku hampaissa...pahaa puhuttiin seläntakana siitä ketä ei ollut paikalla. Vaikka en itse ehtinytkään ihan hampaisiin joutua, olin tosi onnellinen, kun sain uuden työpaikan.
  Voimia sinulle ystäväni♥ Yritä löytää uusi työpaikka.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä Henkkumaaria, kommentoin edellistä postaustasi, jos haluat käydä lukemassa..olen ihan järkyttynyt...toivottavasti tilanteesi helpottuu, elä nyt vaan hyväksy tuota touhua...voi kun saisit uuden paikan.

  VastaaPoista
 6. Toivon tänäänkin tsemppiä tuleville päivillesi ja onnea uusien ratkaisujen löytymiseen.

  VastaaPoista
 7. Tilanteesi on hankala ja toivon sinulle paljon voimia. Uskon kuitenkin, että kokemasi kääntyy vielä voimaksesi, kunhan selviät pahasta olosta ja sen aiheuttajista. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 8. Voi että tuntui pahalta lukea tilanteestasi! Että aikuiset ihmiset osaavat olla hirviöitä!!! Hali ja rutistus täältä! Voimia <3!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!