Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Dove Pure & Sensitive

Tässä joulun tienoilla pääsin viimein kokeilemaan Buzzadorin hommaa. Sain ensimmäisenä buzzattavakseni Doven uutuuden, Pure & Sensitive -nimisen herkälle iholle tarkoitetun kosteusvoiteen. Innolla aloin sitä käyttää ja jakelin ystävilleni ja muutamille sukulaisillekin näytteet.


Tästä tuotteesta löytyy juuri oman, talven kuivattaman ihoni kaipaamaa hoitavuutta! Iho jää suihkun jälkeen pintakuivaksi ja näyttää helposti uloskin päin kuivalta ja karhealta. Dove tekee siitä kuitenkin ihanan joustavan ja pehmeän, oikein tehokosteutetun tuntuisen.

Testausta tehneet ystävät ovat myös tykänneet. Kahdella heistä on hajusteille kehittynyt yliherkkyys, joten Doven herkälle iholle tarkoitettu koostumus sopi myös heille. On tärkeää, että saatavana alkaa vähitellen olla myös näitä ilman hajusteita ja alkoholia olevia tuotteita niin paljon, että niissäkin on oikeasti valinnan varaa. Tämä on kuitenkin ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, vaikka ei kummempia allergioita tai muita olisikaan. Syväkosteuttava kosteusvoide voi meille ns. normaali-ihoisillekin olla enemmän kuin tarpeen näin pakkasilla ja lämmityksen pauhatessa!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!