Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

perjantai 25. tammikuuta 2013

Blogikirppistä suunnitteilla

Mitäs olette mieltä näistä blogeissa tapahtuvista kirppismyynneistä? Ajattelin itsekin kokeilla sellaisen kautta myydä muutamia huonekaluja. En ole koskaan tällaista myyntiä harjoittanut, mutta ostajana olen ollut moneen kertaan.

Kannattaisikohan laittaa blogikirppistä varten oma välilehti Mummulaan, vai tekisinkö kokonaan erillisen blogin sitä varten. Linkkiä tietenkin sitten siihen Mummulan etusivulle, josta sitten suoraan pääsisi kirppikselle. Onkos teillä kokemusta, kumpi toimii paremmin?

Paavon lempipaikkoja on pieni nukensänky...
 
Kiirettä on pitänyt viime päivinä, sillä kuten jo aiemmin täällä kerroinkin, Poikaseni muuttaa kotoa. Olemme siivonneet ja pesseet seinät soodalla, sekä teippailleet valmiiksi listat, pistorasiat yms. Tänään alkaa sitten maalaus! Onneksi seinät olivat perussiistit, eikä pohjatöihin mennyt kauaa. Lauantaina uskoisin sen olevan valmista sitten. Seinistä tulee ns. maalarinvalkoiset, joten ne pysyvät siten aika neutraaleina. Väriä löytyy sitten matoista, verhoista ja muusta sisustuksesta. Olohuoneeseen tuleva Ikean punainen PS-kaappi on esimerkki sisustustyylistä, josta Poikanen tykkää. Äiti häärää tietenkin innolla mukana, joten saapa nähdä millainen kämpästä tulee!
 
 

3 kommenttia:

 1. Tulee varmaan kiva kämppä Poikaselle! Meilläkin on jo vähän sillä silmällä katseltu asuntoja, mutta onneksi asia on akuutti vasta kesällä;)
  Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 2. Minulla on parasta aikaakin pyörimässä kirppis blogissani. ja miusta sellanen välilehdellä varusteltu on jotenkin helpompi käsitellä..siis ostajan näkökulmasta. Ainahan sitä voi blogikirjoituksissaan vinkkailla, että uutta tavaraa tarjolla :) innolla siis odottamaan mitä siulta lötyykään..

  VastaaPoista
 3. Jos on paljon tavaroita, niin itse suosittelen erillistä välilehteä tai erillistä blogia (esim. mummulanblogikirppis.blogspot.fi). Se on yksinkertaisempaa ostajan näkökulmasta. :) Jos myytäviä juttuja on vain pari, niin silloin postauskin voi riittää ihan hyvin. :)

  Itse tykkään blogikirppareista, monesti oikein odottelen että jotain tulisi myyntiin lemppariblogeissani. :)

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!