Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Varjostin on, valaisin puuttuu

Ostin jo aikaa sitten tämän Ikean varjostimen kirppikseltä. Siinä on näköjään hintakin vielä tallella: 4 euroa. Olen siihen sitten etsinyt edullista ja sopivanmallista jalkalamppua, joko varjostimella tai ilman. Eikä vaan tule kohdalle sopivaa, ei niin millään...

Varjostin on siis malliltaan tämä. Ihastuin siihen jo vuosia sitten, enkä tiedä onko edelleen Ikean tuotannossa. Siinä on on kivasti valkealla pohjalla kirjailua, joka sopii minun tee-se-itse-kotini tyyliin. Täällä on yhtä sun toista itse värkättyä, kuten tiedättekin, joten tuo ei ole kaukana siitä, eihän.

Kuva Googlen kuvahausta

Lampunjalka saisi olla jokin aika perinteinen, mutta yksinkertainen. Ei liian kruusattu, jottei se vie huomiota varjostimen kirjailulta. Toisaalta ei myöskään liian yksinkertainen, josta tulee meidän huusholliin liiankin moderni vaikutelma. Täällä kun elellään perittyjen ja kirppikseltä löydettyjen esineiden maailmassa, siihen ei mikään virtaviivainen kromi sovi.

Alla on sen tyyppinen lampunjalka, jota haen. Kirppiksellä näitä vilahtaa silloin tällöin, mutta ei mieluista ole osunut kohdalle. Hintaa ainakin paikallinen Kirjokaaren kirppis laittaa niille myös ehkä hiukan yläkanttiin.

Kuva Googlen kuvahausta

Mutta koska pystyn elämään ja hengittämään ilmankin, jatkan edelleen kaikessa rauhassa etsimistä. Ennemmin tai myöhemmin se vielä napsahtaa kohdalle, uskon niin!

Mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille! Pari sairaslomapäivää jäljellä, joten pian nähdään, ehdinkö kuntoon ensi viikon alkuun mennessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!