Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ravintolapäivä 16.11.2013

Onko Ravintolapäivä teille tuttu tapahtuma? Meidän marttayhdistys, Hyvinkään Marttaklubi ry, osallistuu Viime talvena meillä oli soppakeittiö, jossa oli tarjolla erilaisia keittoja. Tapahtumapaikkana oli tuolloin Hyvinkään vanhan kirkon sivusali, joka on sopivasti pääkadun varrella ja ihmisten kulkureitti keskustaan kulkee monesti juuri siitä ohi. Keitot tekivät hienosti kauppansa. Perheitä, ikäihmisiä, ystäviä, tuttavia, kavereita, ventovieraita ja kaikkea siltä väliltä. Niistä koostui asiakaskuntamme.

Toinen kerta oli Ravintolapäivässämme ihan erilainen teema. Silloin oli lämmin toukokuinen päivä ja martat järjestivät vohvelibaarin! Se toimi ulkona, erään tyhjän tontin reunassa, lähellä Suomen Rautatiemuseota, jossa oli sopivasti juuri samana päivänä jokin tapahtumapäivä. Itse olin tuolloin Säkylän Huovinrinteellä, varuskuntaoloissa, jossa osallistuin Nasta-harjoitukseen. Meidän ihanat, ahkerat martat myivät sillä välin vohveleita suolaisilla ja makeilla täytteillä kauniissa keväisessä ilmassa. Kävijöitä riitti tälläkin kertaa.

Nyt sitten palaamme tuonne kirkon sivusaliin, jossa tällä kertaa tarjoilemme erilaisia piirakoita. Suolaisia ja makeita, kasviksista ja muista raaka-aineista valmistettuja. Suppilovahveroita lienee ainakin luvassa, samoin pinaatti-feta-piirakkaa ja mustikka- sekä omenapiirakoita. Puuhakkaat marttanaiset järjestivät eilen illalla aiheeseen liittyen suunnitteluillan, mutta sinne en valitettavasti tässä keuhkokuumeessani jaksanut lähteä. Tarjolla on myös arpoja, joissa on perinteisesti hyvät voitot!

Toivotan teidät kaikki tervetulleiksi, jos vain täällä suunnalla asutte tai liikutte ensi lauantaina!

Kuva: Keittotaito.com
 
 

1 kommentti:

  1. Arvontapalkinto tuli perille.Kiitos paljon,ihanan pannulapun olit tehnyt:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!