Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

torstai 28. marraskuuta 2013

Salaisen jouluystävän paketti

Eilen se taas tuli! Ihana paketti salaiselta jouluystävältäni! Iloinen yllätys löytyi postilaatikosta, kun tulin pitkän päivän jälkeen kotiin. Ja niin oli mieluisia juttuja juuri sillä hetkellä!

 
Virkatut enkelit ovat tosiaan kauniita! Ne on tärkätty koviksi, joten näyttävät varmasti joulukuusessa kauniilta. Mukana oli myös kahvia pikkupaketti ja suklaata, eli Geisha-kohvehteja. Niiden kanssa kyllä kävi niin, että söin saman tien osan, enkä edes kuvaa saanut otettua ennen sitä. Mutta hyviä olivat ja todelliseen tarpeeseen tulivat työpäivän jälkeen. Kiitos sinulle, Mirja, joka siis paketin lähettäjä olet. Olitpa osannut juuri minulle mieluisia juttuja keksiä. Vielä kun olisi ohje noihin enkeleihin, voisin itsekin virkkailla muutamia.
 
Salaisen jouluystävän viimeinen kierros on menossa ja minun pakettini on vasta lähdössä matkaan. Pian saan postiin sen ja vastaanottaja toivottavasti tykkää siitä, kuten minäkin näistä saamistani paketeista.
 
Huominen onkin joulunalusaikaa parhaimmillaan. Luvassa on adventtikirkko oppilaitteni kanssa ja illalla marttayhdistyksemme pikkujoulut. Mukava juttu on sekin, että Poikanen tulee lomille viikonlopuksi ja yllätti äitinsä kysymällä, voiko tulla tänne ainakin yhdeksi päiväksi. Voi, voi ja voi! Mikäs sen mukavampaa, kuin äitin oma sivaripoika lomilla vanhempien luona. Omassa asunnossa kun ei odottele kukaan, niin kotiin on aina kiva tulla. Kissakin kaipaa velipoikaansa, joka muistaa antaa Paavolle erityisen huomionsa aina meillä käydessään.
 
Mukavaa torstai-iltaa ja loppuviikkoa myös!
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Kauniita enkeleitä. Ihanaa ja tunnelmallista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Olet saanut tosi kivan paketin. Noita enkeleitä voisin virkata minäkin. Täytynee googlettaa, josko löytäisin ohjeen jostakin.

  VastaaPoista
 3. Hei! Ihana kuulla, että lahjat olivat mieleisiä. Ostin enkelit, joten en osaa antaa ohjetta.

  VastaaPoista
 4. Hei! Ihanaa, että lahjat olivat mieleisiä. Ostin enkelit, joten en valitettavasti osaa antaa ohjetta niihin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!