Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viikonloppu oli ja meni - taas!

Niin se vaan on, että meillä ihmisillä on tunnit vähissä, kun vuorokaudessa on vain 24 tuntia. Kaikkea haluaisi touhuta, haluaisi ehtiä käydä siellä ja täällä ja olla kotonakin enimmän osan ajasta! Haluaisin myös nukkua tarpeeksi, mutta en malta. Nyt on niin, että jostain pitäisi saada tosiaan 4 - 6 tuntia lisäaikaa vuorokausiin. Voisikohan sen jotenkin EU:n määräyksellä muuttaa 30-tuntiseksi! Please!

Nyt on takana mummuviikonloppu. Meidän pikkuprinsessa oli yökylässä ja viihdytti meitä isovanhempia valoisalla ja energisellä seurallaan. Minä olen meillä se, joka leikkii ja konttaa lattioilla, pappa istuu ja katselee. No, vanhempihan tuo on ja ehkä jotenkin äijä, joten annettakoon hänelle armoa tässä asiassa. Ja mikäs siinä, minä tykkään leikkiä tytön kanssa. Ja myös pikkupoikien, kun he tulevat vuorollaan. Laulan ja luen ja puen nukkeja, asettelen autoja riviin, potkin palloa ja halailen, sylittelen ja tietenkin koko ajan jutustelen lasten kanssa ihan mielelläni.

Ennen prinsessamme tuloa kävimme muutamissa Siivouspäivän kohteissa, mm. yhdellä useamman talouden katukirppiksellä, josta ostin joitain koristeheinien jakotaimia pihaan. Sitten kävimme paikallisen kierrätyskeskuksen pihalla pidetyllä pihakirppiksellä ja tietty myös sisällä siellä kierrätyskeskuksen myymälässä. Sieltä ostin pari käsinukkea, pari vyyhtiä lankaa, tuikkuhärvelin ikkunaan, poikaselleni sohvapöydän ja mikä ihaninta, vanhan matkalaukun. Kuvia tulossa blogiin myöhemmin näistäkin. Matkalaukut ovat yleensä harmittavan kalliita, mutta tämä yksilö oli elämää nähnyt, vain 2 euroa hinnaltaan. Se on kuitenkin ehjä, lukuunottamatta metallista kulmapalaa, joka kuitenkin löytyy sen tallesta sen sisältä. Eipä muuta kuin korjaamaan. Pinta on toki kulunut, mutta enhän uutta matkalaukkua halunnutkaan!

Olen muuten mukana Sukkasadossa nyt ihan ensimmäistä kertaa ja sen kunniaksi tänään loin silmukat ja aloitin sukkiakin vähän. Tässä on taas osoitus siitä, että tunteja on liian vähän vuorokaudessa! Ehdin myös neuloa, jos ehdin... Mutta haluan neuloa joululahjoja yms. mahdollisimman paljon itse.

Ohje on Martat 6-7/2011 -lehdestä, lanka Novitan 7 veljestä
 
Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!