Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Ihana arpajaisvoitto ja viikon sukkasatoa

Voitin Instagramissa järjestetyssä arvonnassa Eurokankaan lahjakortin, 25 euroa! Kiitos siitä! Olen ollut kuin tulisilla hiilillä, sillä niin hirveästi houkuttaa tuo kangaskauppa tällä hetkellä. En ole kuitenkaan muilta touhuiltani ehtinyt käymään siellä , vaikka lähes työmatkan varrelle yksi myymälä osuukin.

 
Lauantai meni töiden parissa, koska meillä oli ns. veso-päivä. Koulutusta opettajille ajankohtaisista asioista kuten TVT-strategiasta ja oppilashuollollisista asioista. Sinänsä tärkeää ja mielenkiintoista, mutta kuuden tunnin istumisen vastapainoksi tiesin tarvitsevani jotain tekemistä mukaan. Eli ei muuta kuin sukellus lankalaatikoihin ja puikot matkaan. Niin syntyivät pienet, 24-numeroiselle jalalle tarkoitetut sukat 7 veljeksen jämästä. Lisänä pikkuisen yksiväristä Novitan Jussia. Ja kun aikaa vielä jäi, aloitin seuraavat sukat siitä Jussista ja niihin tuli vain pieni raita tuosta kirjavasta jämästä. Haaveena on päästä joskus noista lankavarastoista eroonkin.


 
Nämä toiset tein viikon aikana myös. Kyllähän nämäkin nopeat olivat neuloa, sillä koko on 35. Lanka on Novitan Nalle, puikot nro 3. Kaunis farkunsininen, johon ehkä vielä jotain kuviota kirjon koristeeksi, ennen kuin pukinkonttiin päätyvät. Onneksi näitä  pieniä ja isoja sukankuluttajia riittää!
 
Tämä sunnuntai meni ajellessa Hyvinkää -Nurmijärven kirkonkylä väliä edestakaisin kolmesti! Haimme tyttärelle hyllyn, jossa oli hieno lasivitriini ja laatikostoja, kulmapaloja ja vaikka mitä. Se oli kaunis ja priimakuntoinen, mutta entinen omistaja antoi sen pois ilmaiseksi! Ihanaa, kun satuin Facebookissa ilmoituksen huomaamaan ja olin ensimmäisenä siihen vastaamassa. Kannatti ajella, sillä niin hyvältä se näytti uudessa kodissaan! Kiitos tästäkin mahtavasta onnenpotkusta!
 
Ensi viikonloppu menee valokuvauksen parissa, kaksipäiväisellä kurssilla! Tuskin maltan odottaa!
 
 

1 kommentti:

  1. Onpa sinua onni potkinut monella tavalla; kiva arpajaisvoitto ja ilmainen hylly tyttärelle. Sukkien kutominen taitaa olla nyt suorastaan muotia, mutta hyvähän se on, ettei taito ruostu. Jonkun itse kutomat sukat lämmittävät niin mieltä kuin jalkojakin. Osaan toki itsekin kutoa, mutta se ei ole ollut minun juttuni pitkään aikaan. Teen mieluummin ristipistotöitä. Eurokankaassa on ihania kankaita, mutta ei välttämättä erityisen edullisia. Vaan mistäpä nykyisin mitään edullisesti enää saakaan. Kankaita siis...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!