Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 18. syyskuuta 2012

Sukat Suville ja Jonnan koru

Osallistuin jo aikaa sitten Facebookissa "Laita hyvä kiertämään"-haasteeseen. Nyt kuitenkin oli käynyt niin, että olin tyystin unohtanut hoitaa velvoitteeni... No, onneksi sain asiasta hyvän muistutuksen, kun ihana kälyni Jonna oli tehnyt vastaavaan haasteeseen liittyvän itsetehdyn korun minulle. Se saapui postissa yllätyksenä ja voitte arvata, että olin iloinen lahjastani.

 
Jonna oli tehnyt minulle kauniin rannerenkaan tuohesta! Kiitos siitä!
 
Siitä sitten muistin oman velvoitteeni, jota aloinkin välittömästi toteuttaa. Minulla oli langat valmiina ja neuloinkin ihan perussukat Seitsemän Veljestä raitalangasta serkulleni Suville Vaasaan. Sukkapaketti lähtee postiin tänään!
 


Itselleni tuli hyvä mieli myös lahjan antamisesta tälläkin kertaa. Kivoja haasteita tällaiset ovat, joten olen aina innolla mukana, kun sellainen kohdalle osuu.

Nyt pitäisi vielä koota valmiiksi paketti Salaiselle marttaystävälleni ja laittaa se postiin. Samaan aikaan odottelen omaa pakettiani saapuvaksi ja olo on kuin pikkulapsella, kun kipaisen postilaatikolle. Kyllä se sieltä tulee, tiedän sen, mutta tulisikohan se jo tänään....
 

3 kommenttia:

  1. Ihana haaste "Laita hyvä kiertämään". Ja kauniit sukat kudoit haasteen innoittamana.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!