Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

torstai 13. syyskuuta 2012

Keittiön uudet tuolit

Meidän keittiössä on vanhat, tylsät tuolit. Ei siis sellaiset oikeasti vanhat, antiikkituolit, vaan sellaiset 90-luvun alussa ostetut, taloon muuttaessa hommatut tusinatuolit! Ne olivat ihan toimivat kyllä aikanaan ja tokihan niitä on koko 22 vuoden ajan käytetty päivittäin, mutta... Kyllästyin niihin jo aikaa sitten!

Kirppiksiä kierrellessäni olen kyttäillyt uusia tuoleja, mutta koska muka piti olla 6 samanlaista tuolia, en ole niitä koskaan mistään löytänyt. Eipäs, kerran kyllä olen antiikkiliikkeestä löytänyt, mutta kuuden tuolin hinta oli minulle liian kova sillä hetkellä!

Nyt kesällä kuitenkin löysin mieluisia tuoleja paikalliselta Hakakirppikseltä. Niitä on tosin neljä, mutta mitäpä tuosta! Pöydän päihin voin aivan hyvin laittaa erilaiset tuolit, tai sekoitella koko pakan mieleiselläni tavalla. Nyt siis etsin vielä kahta tuolia, jotka onkin helpompi bongata jostain, kuin kokonainen sarja tuoleja.

 
Nappasin tuoleista tietenkin kuvia ja sen jälkeen ne päätyivät "the autotalliin", joka on täynnä kaikkea mukavaa tuunausta tai maalausta odottavaa jo ennestään... Näissä on nimittäin vähän vikoja, joitten takia ajattelin niitä fiksailla. Yhdessä on liimaukset hiukan auenneet, se on kyllä helppo korjata. Toisen istuinosa on haljennut, mutta senkin voisi liimata ja paklata puukitillä ennen maalausta... Kolmannessa on jotain merkillisiä rinkuloita istuimessa, en tiedä mistä lie tulleita. Kannattaako nämä maalata, mitä olette mieltä? Minusta ne ovat kyllä aika nätit näinkin, jos vaikka laittaisi istuintyynyt vaan ja antaisi vikojen jäädä piiloon sinne alle... Nätit ne olisivat vaaleiksi maalattuinakin! Miten sen osaa päättää? Siksi ne ovatkin vielä vähän niin kuin vaiheessa....Yritän nyt viimein päättää, mitä teen niille, sillä en malttaisi millään odottaa, että saan nämä kivat kirppislöytöni käyttöön!

7 kommenttia:

 1. Kiva kun piipahdit blogissani ,näin löysin tämän ihastuttavan blogisi. Nuo 4 tuolia on upeita, minäkin tuon tapaisia metsästän. Yksi minulla on jo vanha tuon näköinen. onkohan samaa vanhaa sarjaakin..

  VastaaPoista
 2. Nätit ovat tuolisi noinkin :)

  VastaaPoista
 3. Hei, kyselit kirppikseltä löytämistäsi stansseista ja laitteesta. Eli tiedät varmaan mitä näillä voi tehdä. Mutta se laite, lukeeko siinä mitään? Esim. Big Shot tai jotain muuta. Ne stanssit jotka näit minun blogissani on Sizzix merkkisiä. Monet eri stanssit käy eri laitteisiin. Itselläni on musta(jossa vähän pinkkiä) olisiko se keskikokoinen Big Shot, ja siihen käy useamman valmistajan stanssit. Käytän sillä laitteella Sizzixin, spellbidersin, Marianne desingin, Nellie's:n, Tim Holzin ja Memory boxin stansseja. Laitteeseen kuuluu aluslevy ja kirkkaat ,2 kpl akryylilevyä.
  Googleta Big Shot tai Sizzix, varmaan löytyy jotain.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolit ovat tosi mieluisat, eikä hintakaan ollut paha!

   Poista
 5. Blogillasi on ihana nimi, piti heti tulla kurkistelemaan mitä täältä löytyy! :) Suloisia tuoleja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!