Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

perjantai 21. syyskuuta 2012

Salaiselta marttaystävältä paketti

Eilen illalla saapui postista kotiin odotettu paketti! Salaisen marttaystäväni lähettämä yllätyspaketti oli niin kauuniisti paketoitu, että pakkauksen avaaminen tuntui aivan
raakalaismaiselta!

Vaan sisältäpä vasta paljastuikin ihanuuksia!
 


Mukana oli ihanan syksyinen puolukkakortti, jossa hauskat terveiset runomuodossa! Pakkaus oli niin sievästi laitettu, että pakko oli kuvata se tässäkin vaiheessa.


Sisältä löytyi käsinvirkattu pikkukori, servettejä, kahvimuki, karkkia, ihana sydän, joka oli helmistä tehty, käsintehty rintakoru raitakankaasta sekä jännä tuunauspaketti. Tuunauspaketista löytyi piparkakkumuotti ja kauniita kristalleja. Näistä saan ihanan koristeen vaikka joulukuuseen!

Turhaan en pakettia odotellut, sillä niin ihanan paketin tosiaan sain. Tämä on kiva ja piristävä leikki, joten mukana haluan olla ehdottomasti jatkossakin. Ilmoittauduin myös salainen jouluystävä-leikkiin, joka käynnistyy kohtapuoliin.

 

12 kommenttia:

 1. retroblogeja selatessa löysin tänne ja jään lukijaksi:) Missä tuommosen marttaystävän saa? ihana paketti. Nuo vaihdot on sitten kivoja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista, kiva että löysit tänne! Tuota marttaystävää voit käydä katsastamassa tuossa sivupalkissa oikealla olevan Salainen marttaystävä 3 -linkin kautta. Uusi kierros on käynnissä, varmaan keväällä on seuraava. Olen mukana nyt toista kertaa. Tykkään hirveän paljon.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niin on! Voit arvata, että olin haltioissani sitä availlessani!

   Poista
 4. Ihana yllätyspaketti :)

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä kaksi ihanaa pakettia tulossa, loka- ja marraskuussa!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tämä on siitä hauska leikki, että saa paketteja ja saa myös ilon keksiä kivaa pakettiin laitettavaa tuntemattomalle ystävälleen!

   Poista
 6. Onpa kauniisti paketoitu paketti! Eihän tuollaista oikein raaski avatakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen surkea paketoimaan, joten tällaiset paketit herättävät ihastusta!

   Poista
 7. Ihastuttava paketti, pakkausta myöten! Hienoa nähdä mitä kaikkea SMY:si on keksinytkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina yhtä jännittävää, kun ei yhtään tiedä, mitä kivaa milloinkin paketista paljastuu. Yritän itsekin kasata jänniä paketteja!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!