Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Pimeä virkkaaja


Kuka hullu virkkaa näin pimeänä iltana näin pimeää työtä? Mustaa mattoa tehdessäni sain kyllä vähän välillä tihrustaa tarkemmin, kun tuntuu, ettei valo riitä... Kirkkaana päivänä ei ollut aikaa virkkailla päivänvalon aikana, mutta ilmeisesti nyt alkaa olla illatkin vähän huonoa virkkausaikaa. Tai sitten voisin tehdä seuraavan maton valkoisesta ontelokuteesta!

Blogistin ura nyt vähän takkuaa, kun en ole päässyt kirjoittamaan kunnolla. Huomenna otan vähän enemmän aikaa ja kuvaan, kirjoitan ja julkaisen jotain ihan tolkullista. Jos nimittäin osaan. Kiva, kun muutamia lukijoitakin on jo ilmestynyt, ettei tarvitse vain itselleen kirjoitella! Tervetuloa, tämä on minulle tosi suuri ilo!

8 kommenttia:

 1. Kaunis matto! Mulla menisi kyllä ihan sormituntumalla virkkaamiseksi, ikänäkö vaikuttaa jo niin paljon varsinkin hämärissä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Minä huomaan myös, ettei enää näe niinkuin nuorempana.

   Poista
 2. Täällä yksi lukija lisää! Minulla odottaa musta lanka muuttumista pipoksi. Saas nähdä näenkö....

  Ihania tuoleja olet löytänyt! Minä en ehkä maalaisi. Tykkään, että huonekaluissa saa näkyä eletty elämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne! Tervetuloa lukijaksi. Projekteja piisaa minullakin, on tuolia ja pöytää, lankaa ja kangasta odottamassa.

   Poista
 3. Ainosofian blogin kautta bongasin nämä sivut! Kivalta näyttää ja sait uuden lukujan:D Lisäsin sinut myös sivulleni kohtaan aivan ihanat blogit.

  VastaaPoista
 4. Iin sait sinäkin! Hirmu kivalta vaikuttaa sinunkin blogisi! Laitan myös suosikkeihini, kunhan pääsen koneelle. Puhelimella en oikein vielä osaa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!