Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

torstai 27. syyskuuta 2012

Valoa syysaamujen pimeyteen

Löysin tässä taannoin kirpputorilta tällaisen sarastusvaloksi kai kutsuttavan valaisimen. Se ei mielestäni ole mitenkään erityisen mukavan näköinen, mutta ajatus pimeistä syksy- ja talviaamuista sai minut ostamaan sen. Ajattelin kokeilla, josko heräämisestä tulisi miellyttävämpää, kun sarastusvalo vähitellen alkaa valaista makuuhuonetta. Siinä on myös ääni, joten herätyksen voi luonnollisesti laittaa siihen sopivaan aikaan. Mutta miten?Surkeita kuvia, mutta täällä ei nyt vaan valo tunnu riittävän. Laitteen merkki on Elto ja malli 4567. Sitä on ilmeisesti myyty esim. Anttilassa. Mahtaisikohan joku osata kertoa, mistä saan tähän käyttöohjeen? Yritin valmistajan nettisivuilta, mutta en onnistunut sieltä löytämään. Olisikohan Kesko ollut maahantuoja, pitäisi ehkä selvittää. Jos teillä jollain tai tuttavillanne on tämä sarastusvalo olemassa, ottaisin mielelläni vaikka kopiot käyttöohjeesta ja voin maksaa kaikki kulut kopioinnista ja lähetyksestä.

Olen yrittänyt räplätä tätä ihan lystikseni, jos vaikka vahingossa onnistuisin saamaan sen toimintaan. Valo syttyy kyllä jne. mutta ajastusjutut ovat minulle edelleen ihan hepreaa. En todellakaan ole mikään tekniikan ihmelapsi...Vinkatkaa, jos keksitte minulle jonkun konstin, kiitos!

2 kommenttia:

  1. Minulla on Philipsin vastaava, joten en osaa auttaa. Aika mutkikas sekin on säätää (herätys, äänen voimakkuus, valon kirkkaus jne). Toivottavsti joku osaa neuvoa!

    VastaaPoista
  2. Oletko tykännyt herätä sen valoon? Tuntuuko olo yhtään pirteämmältä, kun käyttää sitä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!