Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Löytö metallinkeräyspisteestä

Viikonloppuna veimme isännän kanssa kaikenlaista kierrätettävää kaupungissa sijaitsevaan keräyspisteeseen. Meidän kylältä sellainen piste poistettiin kaupan lopetuksen yhteydessä muutama vuosi sitten. Rahtaamme yleensä pahvit ja lasit, metallit ja jätepaperit autolla keräykseen kerralla.


Tällä kertaa metallinkeräysastian ulkopuolella nökötti tällainen häkkyrä! Isäntä huomasi heti, että siinä on jotain, joka voisi kiinnostaa minua... Ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen kukkalaatikon seinäteline, eikä se ole aivan priimakuntoinen enää. Se on kuitenkin aika hauska, joten se napattiin näppärästi auton kyytiin. Yllättävän painava se oli, ei siis mitään ihan kevyttä metallia.

Isäntä aikoo sen ensin hiekkapuhaltaa ja sitten se pintaansa uuden, mattapintaisen maalin! Innostuin vielä suunnittelemaan siihen metalliverkkopohjan, jotta siinä voisi sitten pitää erillisissä ruukuissa kukkia. Ei ole kuulemma ongelma, sanoi isäntä, joten pohjakin on nyt tilauksessa sitten! Kiva, kun on näppärä mies, joka toteuttaa näitä mun projekteja aina silloin, kun omat taidot ei ihan riitä...

Nyt iltapalaa ja sitten lukemaan kaikkia ihania suosikkiblogejani, joita muuten on paljon... Hyvää yötä kaikille, jotka tänne kurkistamaan eksyvät!

4 kommenttia:

 1. Hieman kateellisena seuraan ihmisten kierrätyspisteistä, kaatopaikoilta, kirpputoreilta ja jätelavoilta tekemiä löytöjä. Ilman autoa vaan tahtoo suurin osa näistä paikoista jäädä näkemättä, saatikka sitten löydökset kotiin kuljettamatta. Saattaa tietysti olla onnikin, sillä äkkiäkös sitä kotinsa saisi täyttymään näillä aarteilla... Mutta ihanaa, että yhden jätteestä syntyy toisen aarre!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän on mun mielestä just se kierrätyksen ihanuus, että jos luovun jostain minulle tarpeettomasta, joku tarvitsija voi sen ottaa käyttöön uudelleen. Samoin minä otan mielelläni toisilta tarpeettomiksi jääneitä esineitä käyttöön, mikäli ne tulevat tarpeeseen tai miellyttävät silmää, kuten tällä kertaa!

   Poista
 2. Ihmiset jättävät näköjään aarteita kierrätykseen. Tuosta saa vähällä vaivalla aivan ihanan telineen kukille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelin, tuunataan sitä vähän, niin se on varmasti kiva!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!