Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

lauantai 12. lokakuuta 2013

Kuulumisia lauantai-iltapäivänä

Viimeisimmät kokonaan valmiit tekeleeni!
 
Neuloosi vaivaa kovasti, joten loma tuli oivalliseen saumaan. Pakonomaista neulomista kutsun neuloosiksi, erotuksena neuroosista... Mutta lähimaastossa liikutaan kuitenkin.


Höyryttämistä odotteleva, kärjestä aloitettu sukka...
 
En ole mitenkään taitava tässä kärjestä neulomisessa, joten tämä on saavutus, josta olen ylpeä. Sille vielä pitäisi tuottaa kaveri ja höyryttää sukat siisteiksi. Tuo varren röyhelöreuna on oma muunnelmani mallista. Näytän sitten valmiina tarkemmin näitä vielä.

Olga-sukat, uusin ihastukseni... Näihin jää tosi pahasti koukkuun!
 
Olga-sukkien tarina on kiinnostava. Löysin ohjeet netistä ja monenlaisia versioita näistä on tehtykin. Itse päätin tehdä ensimmäiset ilman raidoitusta, jotta tuo kaunis kuvio varressa pääsee oikeuksiinsa. Myöhemmin väreissä sitten, kun nyt kerran koukkuun jäin!

Uutta lukemista, lestadiolaisen nuoren äidin elämästä kertova mielenkiintoinen kirja!
 
Sain viimein kirjastosta varaamani Taivaslaulun, joka on kyllä hyvä! Lukeminen kannattaa aina, myös lomalla, eikö niin. Tässä mielenkiintoinen aihe, johon tutustuminen on hyväksi varmasti meille kanssakulkijoille. Lisäksi Pauliina Rauhalan kerronta on mukavan uudenoloista, vaihtelevaa.

Päivän kirppislöytöni, 4 eurolla!

Lauantain kirppiskierroksella ihastuin tähän harmaaseen taittotuoliin, jossa oli siisti, virheetön maalipinta. Se asettui  nyt oven pieleen odottamaan talven tuloa, mutta jatkossa sen paikka voi olla vaikka missä. Se on kevyt ja mukava, joten sen voi vaikka tarvittaessa siirrellä mukanaan. Ja toisaalta, siinähän voisi olla kiva paikka kukkaruukullekin, vai mitä sanotte!
 
Nyt pienet nokoset ja sitten hakemaan meidän prinsessaa mummulaan yökylään!
 
 

3 kommenttia:

 1. Oletpa sinä ollut ahkera.
  Miten sukkaa voi aloittaa kärjestä kutomaan?! Hyvä kun osaan varresta aloittaa kutoo sukkaa.
  Mukavaa ja aurinkoista lauantaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hieno kirppislöytö! Miten minä en löydä koskaan mitään? Kauniita neuleita. Minulta ei oikein nuo käsityöt suju. No, voisin sukan neuloa, jos niitä tarvitsisi tehdä vain yksi ;=)

  VastaaPoista
 3. Sielläpä ollaan ahkeroitu. Kauniita sukkia.
  Mukavaa yhdessäoloa prinsessan kanssa♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!