Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

perjantai 25. lokakuuta 2013

Kätevät kaverini

Pakko esitellä teillekin muutama kätevä kaverini, joista en luopuisi ihan pienellä rahalla! Kuulun erilaisiin askartelu-, kierrätys- ja käsityöryhmiin Facebookissa ja siellä kovasti joku kyseli käyttökokemuksia Dremelistä. Innostuin esittelemään hänelle tämän oman Dremelini ja päätin nyt sitten kertoa siitä myös teille.

Dremel Sylus

Ladattava, johdoton ja näppärä kaveri
 
Sain tämän Dremel Stylukseni äitienpäivälahjaksi mieheltäni jo useampi vuosi sitten. Toki niin, että mies tiesi minun sellaista himoitsevan, joten sain mitä halusin! Perinteisestä Dremelin laitteesta poiketen tämä on tosiaan johdoton, ladattava laite, jolla on helppo naisihmisenkin käsillä työskennellä. Siinä on säädettävä kierrosnopeus, jonka ansiosta sillä voi porata, hioa, katkaista ja kaivertaa vaikka mitä materiaaleja. Nukkekotijuttuihin ja miniatyyrihuonekaluihin, leluihin ja muihin pieniin esineisiin on helppo tehdä vaikka mitä juttuja, kun on riittävän kätevät apuvälineet. Ai että, minä niin tykkään tästä! Se on kevyt, silti jäpäkkä, eikä tunnu lelulta, vaikka onkin muovikuorinen. Laadukas, toimiva ja mitähän muita adjektiiveja tähän vielä laittaisinkaan... Suosittelen näpertäjän kaveriksi!
 
Toinenkin Dremelin laite minulta löytyy. Tämä osui muutama vuosi sitten silmiini poistohinnalla Prismassa. Nimittäin tämä tuikitarpeellinen liimapistooli. Se on isompi kuin muut liimapyssyt, joita minulta löytyy, ja kivasti seisoo oman runkonsa varassa työpöydällä, alustallaan. Siitä saa hyvän otteen ja se on helppo käsitellä, mutta silti riittävän jämäkkä. Suosittelen, jos liimapyssyä aikoo pitkäaikaisempaan käyttöön hankkia! Hintaa on enemmän kuin halpisliimapyssyillä, mutta käyttöikää on myös moninverroin enemmän, ainakin, jos paljon tarvitsee kuumaliiman kanssa touhuta.
 
Kuuma ja kätevä kaverini
 
Vielä yhtä Dremelin laitetta himoitsen... Jospa se joulupukki kuulisi tämän toiveeni ja pakettiin päätyisi tällainen tulevana jouluna! Nimittäin Moto-Saw, joka on kuvio- eli lehtisahauslaite. Sen voi kiinnittää työpöytään ja käyttää kiinteää aputasoa tai sen voi myös irrottaa aputasosta ja sahata ns. vapaalla kädellä. Sillä on kiva sahailla kaikenlaista esim. vanerista, joka on suosikkimateriaalejani. Paljon ideoita on takataskussa odottamassa, kunhan saisin alkaa toteuttamaan tällä. Ja koska sitä minulla ei vielä ole, nappasin kuvan maahantuojan nettisivuilta. Joulupukki hoi! Kurkkaapa tänne!
 
Kuva: Dremeleurope.com
 
Kuva: Dremeleurope.com
 
 
Mitäs tykkäätte? Olisiko näissä ideaa ja apuvälineitä teidän touhuihinne?
 
 
 
P.S. Muistathan arvontani, johon voit osallistua 31.10. klo 21.00 saakka vaikkapa tästä!

2 kommenttia:

  1. Mä niin tarvitsen oikeastaan noita kaikkia - joulupukki voisi vilkaista tännekin päin;)
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kävin katsomassa laitevalmistajankin sivut. Näppäriä laitteita!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!