Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

FLOW kosmetiikan shampoopalat!

Kävin eilen hakemassa hiljattain loppuun kuluttamani shampoopalan tilalle uuden, samanlaisen, hyväksihavaitun ja tutun! Niin mahdottoman riittoisaa tämä on, että ainakin 4 kk olen tuon kanssa hiukseni hoitanut päivittäin!

FLOW kosmetiikkahan on hyvinkääläinen firma, jonka myymälä sijaitsee kätevästi Willan pohjakerroksessa. Siellä meinaa mennä pää sekaisin, kun kaikkea ihanaa löytyy meikeistä ja voiteista eteerisiin öljyihin! Minulla on monia tämän yrityksen tuotteita käytössä, enkä varmasti niistä vapaaehtoisesti luovu koskaan. Verkkokauppa yrityksellä on myös, käy ihmeessä kurkistamassa sinne! By the way, tämä ei ole maksettu mainos, kerron tämän ihan vaan oman tyytyväisyyteni takia. Jos jostain tuotteista tykkää, on kiva kertoa siitä myös muille!

 
Tyttärelle ostin Olut & Muna -shampoopalan, jonka luvataan ryhdistävän hentoja ja velttoja hiuksia. Minulla oli sellaiset ainakin 40 ensimmäistä ikävuottani ja tyttärellä on nyt. Hänellä on pitkä tukka, jota on kyllä runsaasti, mutta kun hiuslaatu on ohut, toivon tämän olevan hänelle mieleinen tuote.
 
Itselleni ostin tutun Kehäkukka -shampoopalan. Se on tarkoitettu kuiville ja normaaleille hiuksille. Minusta on ihanaa, kun tällä pestessä luonnonkihartava, lyhyt tukkani saa jotenkin paljon jämäkämmän tunnun. Hiukset ovat puhtaan ja raikkaan tuntuiset. Päänahka tykkää tästä myös.  
 
Nyt sitten nautitaan eilisen ostoksen tuottamasta mukavasta olosta!
 
 
 
 

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen tuote. Tuo shampoon oikea valinta on ikuinen mysteeri täällä. Karkeat, paksut, pörröiset hiukset. Vähän kaikkea on tullut kokeiltua :)

    VastaaPoista
  2. ♥kiitos vinkistä :) Pitääpä poiketa joku kerta, sillä matka ei ole pitkä :) ja Willa on kiva paikka!

    VastaaPoista
  3. Willassa olen käynyt muutaman kerran, mutten ole 'huomannut' Flow-liikettä. Shampoo kiinteänä saippuana kuulostaa oudolta, mutta kaipa sekin toimii :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!