Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

perjantai 2. toukokuuta 2014

Työhuone ja viimein oma työpiste!

Huoneessa, johon tätä työpistettä olen viritellyt, alkaa olla aika kivasti valmista. Katonrajaan tulee vielä listat, jotka on jopa valittu, mutta jäivät vielä kauppaan odottelemaan noutoa. Muuten pääsin jo tuomaan tänne tavaroitani, levittäytymään vielä tähänkin huoneeseen ja valtaamaan lisää tilaa... Ja minä se olen, joka suunnittelen muuttoa pienempään asuntoon! No, nautitaan tästä sen aikaa, minkä tässä asutaan vielä. Talon myynti ei ole vielä alkanut, eikä sitä koskaan tiedä, kuinka kauan siinä sitten meneekään.

Kuvia tästä ihanasta, omasta sopestani tulee vain muutamia tässä vaiheessa, sillä kaikki kalusteet eivät ole vielä valmiina. Anopin vanhaa keinutuolia olen pikkuhiljaa aloittanut kunnostamaan, mutta sen kanssa vierähtänee vielä tunti, jos toinenkin. Lisäksi värkkäilin sellaista pikkupöytää tulostimelle alustaksi. Kunnon kuvat siis vasta sitten, kun kaikki on valmista. Tässä kuitenkin jo vaihekuvia.

Tässä siis tyhjää huonetta, vastamaalattuine seinineen
 
 
Ihanainen työpöytäni, josta vaivalla olen poistanut oranssin maalin.
 
 

Siinä sitä pöytää vähän vaiheessa vielä

 

Takapihalla varjossa maalinpoistohommia

Keinutuolin istuin oli ruma ja kulunut!

Tässä uudelleen verhoiltu istuinosa. Kangas Pentik.
 
Hyvää viikonloppua kaikille! Viimeistään sunnuntaina käynnistyy myös pikkuinen arvonta blogissani. Muistahan kurkistaa sitäkin!
 
Henkkumaaria
 
 

1 kommentti:

  1. Työhuoneestasi tulee varmasti kaunis. Vanhojen huonekalujen kunnostaminen kannattaa, vaikka onkin työlästä puuhaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!