Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Owl Princess ja kuningatarfiilis

Tänään sain äitienpäivän kunniaksi luokseni kaksi lapsistani. Lisäksi pikkuprinsessa tuli mummua tervehtimään, kun oli toiset isovanhemmat tavannut isänsä kanssa. Oli mukava päivä! Vielä yksi lapsi morsiamineen tulee huomenissa, joten sitten ovat kaikki taas käyneet. Tosin käyväthän he muutenkin, kun samalla paikkakunnalla kaikki asumme. Tuolle meidän pikkuprinsessalle olin tehnyt niitä pikkupöksyjä ja ainakin näytti siltä, että kangas oli hänelle mieluisen hempeä. Lisäksi ompelin eilen Owl Princess -kaavalla (Ottobre 1/2014) kokeeksi ensimmäisen tunikan. Ihan kiva siitä tuli, laitettiin saman tien päällekin ja kuvattiin! Kotona sitten pikkuneidillä oli pikkuhousujen sovitteluun paremmin aikaa. Ehkä pian kuulen, oliko koko hyvä ja saanko laittaa sen tehtaan pyörimään...

Tässä on uusi tunika, koko 92 cm

Barbien mekot tosin ovat paljon kiinnostavammat...
 
Aamusella isäntä nousi kahvinkeittoon, mitä ei kyllä kovin monena päivänä vuodessa tee. Äitienpäivänä tosin aina, mutta muuten ehkä kolmesti vuodessa.. Kiva kuitenkin, kun edes silloin. Sain lahjaksi sen Wilhelmiina Halmeen kirjan, Kaikki kaunis on käsin tehty, jota olin ihastellut kirjastosta lainattuna. Olin siitä maininnut, että sen voisin haluta itsellekin, sillä tykkään sen malleista ja kuvista kovasti. Isäntä oli kuin olikin kuulolla ja osti sen! Kiitokset ihanasta kirjasta! Pääsenpä taas pian tilkkuilemaan. Siitä kirjasta löytyy useita juttuja, joita ajattelin tehdä pikapuoliin.
 
Äitiä lahjottiin, kuten joka vuosi...

Mies oli tarkkaan kuunnellut toiveeni!

Kortit ovat aina ihania, mutta kaikkein ihanimpia ovat nämä pienimpien itse värkkäämät kortit! Tämä on ihan ensimmäinen pikkuisen Maijan tekemä. Päiväkodissa oli äidille askarreltu isompi lammas ja mummu sai sitten tämän pienen lampaan! I-ha-na!

Lammaskortti, jonka hienot keltaiset koristeet prinsessa on itse tehnyt!

Luomua tummaa suklaata, kiitokset kuopukselle!
 
Meidän nuoriherra osti suklaata, ihan oman tapansa mukaisesti reilun kaupan luomusuklaata. Terveellistä ja vieläpä hyvää! Kiitokset, joku taitaa tuntea äitinsä maun aika hyvin... Sisarensa oli ostanut lahjakortin, jolla pääsen täydentämään joko kosmetiikka- tai alusasuvarastoani, jotka molemmat ovat ehkä hiukan retuperällä. Kiva, kun meillä on kuitenkin täällä nykyään tarjontaa, joten löytyy jokaiselle taatusti jotain. Ehkä kallistun alusvaatepuolelle tällä kertaa, sillä siellä osastolla olen käynyt katsastamassa jo vähän ennakkoon jotain pientä.
 
Lahjakortti kauneuden pariin, kiitos tyttärelle!
 
Äitinä olo on kyllä mukavaa, lahjoilla tai ilman! Ihan kuin olisi kuningatar, kun lahjojen kera tullaan vierailemaan! Ylimääräistä huomiota ja hyvää ruokaa, sitä oli tarjolla  pitkin päivää. 29 vuotta sitten äitienpäivänä esikoinen vielä potkiskeli mahassani. Sain sinä keväänä ylioppilaslakin ja olin nuori äiti, mutta kertaakaan en ole katunut. Minulla on ihan oikeasti kaikkein parhaat ja ihanimmat lapset! En vaihda, enkä myy! Omaa äitiäni muistin valkovuokkokimpulla, jonka keräsin hänen haudalleen. Myös mummuni sai kimpun ja anopin haudalle myös keräsimme valkovuokot, joista hänkin kovasti tykkäsi. Kukaan ei heitä voi koskaan korvata, sillä jokainen äiti on ainutlaatuinen ja korvaamaton. Ikävä on usein, mutta muistan heitä kaikkia lämmöllä.
 
Hyvää äitienpäivää kaikille  äideille!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!