Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

lauantai 3. toukokuuta 2014

Lauantai-illan kuvat kotoa

Nyt vilautan kuvissa sen eilen lupaamani valmiin työpisteen. Oi, miten kiva tässä onkaan istua koneella ja lukea blogeja, kirjoittaa omaani tai vaikka ihan jopa töitä tehdä... Näin ihanan työpöydän ääressä viihtyy mitä mainioimmin, eikä yhtään hassumpaa ole se, että saan olla itsekseni tässä huoneessa, eikä telkkarin ääni kuulu tänne. Aiemmin läppäri oli olohuoneessa, joten parannus on nyt huomattava entiseen verrattuna. Ja kyllä, edelleen haaveilen kaupunkiin muutosta, mutta nautin tästä silti nyt toistaiseksi. Pöytähän lähtee toki uuteenkin kotiin mukana!

Tässä se on!

Ja olohuoneen pöytä vapautui läppäristä!
 
Työtuoli on Ikean Jules-tuoli, mutta se on meillä pyörinyt käytössä jo vuosia. Nyt, kun vanha tuoli, joka sopii tähän pöytään, on vielä autotallissa viimeistelyä odottamassa, käytän toistaiseksi tätä. Katsotaan, tuleeko vanha tuoli vain somisteeksi, vai istutaanko siinä myös... Valaisin on myös Ikean, mutta kirppislöytö se meille on. Hintaa en enää muista, lienee jossain 6 euron liepeillä ollut. Ostin jo aikaa sitten tämän komeroon odottamaan tulevaa työpistettäni.
 
Pöydän on aikanaan tehnyt isoisäni isä, joka oli puuseppä ja taitava käsistään. Se on melko pieni ja siro, mutta tukevasti tehty ja täyttä puuta tietenkin. Laatikoihin uusin vetimet, sillä entiset eivät olleet tyyliin sopivat, vaan olivat joskus matkan varrella jo vaihtuneet. Molemmissa laatikoissa on pohjassa mustetahrat, joten päättelen, että mustepullo tai mustekynä on sinne vuotanut. Laitan kuitenkin jotain hyllypaperin tapaista näihin, kunhan löydän sopivaa.

Olohuoneen pöydällä on nyt se jo taannoin ompelemani kirppiskankaasta tehty pöytäliina. Taisipa hintaa olla kokonaista kolme euroa, joten eipä ole tuokaan iso investointi. Nyt odotan innolla ruotsalaista dekkaria, joihin olen koukussa nykyisin. Jälkimmäinen osa sarjasta nimeltä Kiinalainen, alkaa kohta. Se perustuu Henning Mankellin romaaniin. Mukavaa illan jatkoa kaikille! Ja palaillaan siis huomenna arvonnan puitteissa takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!