Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

maanantai 19. toukokuuta 2014

Pikainen arvontamuistutus!

Vielä parisen tuntia aikaa osallistua Mummulan blogiarvontaan! Linkki arvontaan löytyy sivupalkista tai vaikkapa tästä. Mukaan pääset kommenttisi jättämällä myös Facebookissa. Toimi nopeasti, sillä aika päättyy vuorokauden vaihteessa.

Minä olen tänään viettänyt syntymäpäivääni helteisen työpäivän merkeissä. Ostin itselleni eilen jo lahjan, eli mustat tennarit, joita olin jo jonkin aikaa himoinnut. Nyt ne olivat sitten ensimmäistä kertaa jalassa tänään. Oli helppo valita kalliitten Conversejen ja näiden ns. merkittömien välillä, sillä näillä oli hintaa 15 euroa ja Converseilla ties minkä verran... Minä olen sen verran ekohenkinen, että en juurikaan uutta ostele, paitsi kenkien, sukkien ja alusvaatteiden kohdalla. Muut teen itse tai ostan kirppiksiltä. Päätös ei siis tuottanut päänvaivaa, enkä merkkien perään itkeskele. Nämä kelpaavat vallan mainiosti ikäiselleni, vai kuinka.

Tennarit
  Ompeluhuoneessa on hiljaiselämää tänään. Tosin aloitin sen babylippiksen jo aiemmin, mutta vielä en päässyt sen suhteen yhtään mihinkään. Niska on jumissa ja selkäkin oikuttelee. Nyt siis nopeat terveiset ja huomenna lisää!

Pikkupoikien babylippis työohjeineen tulossa...

Synttäripäivän fiilis, tyttöjen poimima voikukkakimppu!
 
Leivoin töihin pari kuivakakkua, jotka tekivät opehuoneessa kauppansa viimeistä murua myöten. Oppilailleni tarjosin tänään Muumitikkarit. Niistä iloisina he kovasti kohteliaina toivottelivat hyvää syntymäpäivää ja muutakin mukavaa. Paras oli kuitenkin pikkuinen neiti A, joka toivotti oikein kädestä pitäen HYVÄÄ LOPPUA! Oli siinä naurussa pidättelemistä!
 
Hyvää arvonnan loppua kaikille uusille ja entisille lukijoilleni!
 
 

1 kommentti:

  1. Tuollaiset mustavalkoiset tennarit ovat monikäyttöiset. Ei minullakaan ole sitä Conversen merkkiä omissani :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!