Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

maanantai 19. elokuuta 2013

Viikonlopun kirppistelyä

Perjantaina suuntasin töiden jälkeen Riihimäen Femmatorille. Sieltä teinkin tällä kertaa taas löytöjä. Oli kiva iltapäivä entisen työkaverin seurassa! Ystäväni houkutteli kirppiskierroksen jälkeen myös kahville hänen kotiinsa, jossa söimme karviaisia suoraan pensaista ja juttelimme mukavia.


 
Tässä tärkein löytöni, Askon valmistama rahi. Se on napakka ja tukeva rungoltaan, joten siihen ilman muuta tarrasin kiinni. Hintaa oli 13 euroa. Minulla on tarkoituksena uuden päällisen ompelu, mutta sillä ei ole vielä kiirettä. Rahi pääsi sohvan viereen ihan sellaisenaan odottelemaan myöhempiä toimenpiteitä. Lisäksi löysin mm. juoksutakin, poolopaidan, kangasta sekä Tilda-kirjan. Kotona tosin huomasin, että minulla olikin jo se samainen Tilda-kirja, mutta eipä hätää, myydään eteenpäin...
 
Tänään löysin sitten ihanan Tilda-kirjan, jota minulla ei vielä ollutkaan. Siinä on hauskoja farkkutakkisia enkeleitä ja mm. Marilynia muistuttava ompeleva enkeli. Ihana! Kirja on norjankielinen, mutta eipä hätää, sillä ohjeet pystyy lukemaan vaikka arabiaksi kuvien avulla. Kuvat ovat kauniita ja näiden Tilda-juttujen visuaalinen toteutus aina viehättää minua.
 
 
Maanantaina vedänkin pienen ATK-tuokion lähipiirissäni... Uusi kone, uusi käyttöjärjestelmä, joten apua kaivataan. Minähän autan, eipä hätää!
 
 
 
 


3 kommenttia:

 1. Kivan pallin oletkin löytänyt - tuollaiselle on aina paikka!
  Kivaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Taas kerran hienoja löytöjä. 13 euroa ei ole tuollaisesta rahista hinta eikä mikään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivoista kommenteistanne! Minä olen niin kirppislöytöjen lumoissa, etten raaskisi mitään muita ostoksia nykyään tehdäkään! Kangaskaupat on se toinen heikko kohtani, niihin voisin kantaa palkkani...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!