Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kirppistelyuutisia ja Elomarkkinat maatilalla

Minä olen tehnyt pari hyvää löytöä taas. Itse asiassa nämä ovat kylläkin nettikirppisostoksia, mutta hain ne tänään täällä kotipaikkakunnalla myyjän kotoa kirppiskierroksella käydessäni. Myös nämä vakiopaikkani tulivat tänään käytyä, mutta mitään en oikein nyt löytänyt muuten. Tulossa on myös ihan uusi kirppis, Tingi ja tongi. Koskahan mahtavat availla oviaan?

Siisti kuparipannu, 5 euroa.

Toinen soma pannu, pikkuinen, 3 euroa.
 
Minusta etenkin tuo kuparipannu on hieno löytö! Siis kun ajattelee tuota hintaa, olen niin, niin mielissäni! Kirppiksillähän näitä liikkuu, mutta tänään ainakin hintalapuissa luki 25 euroa. Eli omani maksoi vain viidenneksen siitä. Ja tuo pikkupannuhan ei ole kovin ihmeellinen muuten, mutta soma se mielestäni on kolhuineenkin. Kiva läppä tuossa nokassa. Tykkään myös siitä. Nyt ne nököttävät vielä takkahuoneessa takan reunuksella, mutta pikkupannulle ehkä löytyy paikka myöhemmin keittiöstä. Katsotaan, sanoi lääkäri...
 
Täällä oli jokin aika sitten myynnissä vanhat sukset eräällä kirpputorilla. Niillä oli hintaa 10 euroa. Jokin nyrjähti varmaan päässäni, sillä en heti niihin tarrannut kaksin käsin kiinni... No, se kostautui ja joku muuhan ne sieltä sai itselleen. Sen verran jäivät kaihertamaan mieltä, että vastaavia katsastan edelleen aina, kun vaan mahdollista. Nyt oli taas yhdet 35 euron sukset, mutta arvatkaapa vaan, ostinko. Kun ne oli niin halvat aiemminkin, en raaskinut nyt vielä maksaa noin paljoa.
 
Vanha kelkka olisi myös kiva rapun pieleen. Niistäkin pyydetään aika paljon mielestäni. Sellainenkin on siis hakusessa. Samoin minua houkuttavat vanhat matkalaukut, jotka ovatkin tosi suosittuja olleet viime vuosina. Ne ovat joko törkeän ylihintaisia tai huonokuntoisia, lähes aina. Pikkuisen kirpaisee, mutta olen sitten ottamatta, enkä suostu mitä vaan niistä makselemaan. Oon vissiin sen verran pihi.
 
Mutta meidän Paavo ottaa ilon irti sadepäivistä omalla, rennolla tavallaan. Tunnustan, että tein iltapäivällä saman tempun, eli vetäisin kunnon päiväunet!
 
Paavo lempituolissaan
 
Tänään suuntaamme Poikasen kanssa Maatilan Elomarkkinoille Knehtilän luomutilalle. Ne ovat avoinna klo 10 - 16 Knehtilän tilalla osoitteessa Haapasaarentie 75, 05470 Hyvinkää. Siellä on on tarjolla alueen luomuviljelijöiden tuotteita, luomulihaa, luomumunia, luomuleipomotuotteita yms. ihanuuksia. Vielä ehdit itsekin osallistumaan!
 
Sunnuntain suloista rauhaa kaikille!
 
 
P.S. Synttärionnittelut pikkuveljelleni, joka on tänään päivänsankari!
 
 
 

1 kommentti:

  1. Tingi ja Tongi aukeaa la 17.8. :) kivaa saada uusi kirppis tänne.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!