Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

lauantai 10. elokuuta 2013

Uuden alkua odotellen

Uusi kouluvuosi on alkamassa. Loma, ihana, pitkä opettajan kesäloma on takana. Maanantaina aloitan työt uudessa koulussa. Edessä on uusi työpaikka, uudet työkaverit ja uudet, pikkuiset ekaluokkalaiset! Olen niin, niin onnessani, etten osaa edes sanoin kuvailla, miltä se tuntuu. Pitkään samassa koulussa työskenneltyäni pääsin sinne, missä tunnen kerrankin kuuluvani joukkoon. Tunnen, että minut otettiin siellä lämmöllä vastaan ja että minulla on tilaisuus olla sitä, mitä itse haluan olla.

 
Kovin on tyhjää vielä luokissa, kun oppilaat vasta tiistaina aloittavat koulutiensä! Mutta siitä se lähtee, näiden pikkuihmisten 9-vuotinen taival. Toivon kaikille pienille koululaisille kautta maailman turvallista koulutien aloitusta! Muistakaa vanhemmat ja kaikki muutkin liikenteessä liikkujat:
 
 "Lapsi on aina liikenteessä elävä varoitusmerkki"
 
Näin opetti legendaarinen liikenneopettaja Matti Kärkkäinen, joka nukkui pois tänä kesänä. Hänen opissaan hankin aikoinaan ajokorttini, kuten niin monet muutkin täällä paikkakunnalla. Lämpimiä ajatuksia Matille ja hänen omaisilleen!
 
Ihanaa elokuista viikonloppua kaikille teille, siellä ruutujen toisella puolen!
 
 


7 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta työpaikasta.Mukava että sait mieleisen paikan.

  Ihanaa elokuuta myös sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuu niin mukavalta, että tännekin oli pakko vuodattaa tätä oloani!

   Poista
 2. Mahtavaa että olet saanut uuden kivan työpaikan ja oikein antoisaa kouluvuotta sinne kaikille..niin sinulle kuin pienille koulutiensä aloittaville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun on itse niin riemuissaan uudesta alusta, ja huomaa, että muutkin ovat siitä iloisia!

   Poista
 3. Hienoa, että uudessa työpaikassa sinut otettiin lämpimästi vastaan - hyvät työkaverit ja työilmapiiri ovat siunaus, josta osaa olla kiitollinen se, jolle se ei aina ollut itsestäänselvyys. Onnea "uudelle opelle"♥

  VastaaPoista
 4. Mukavia työpäiviä uudessa työpaikassa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!